VARÁZSOLJ AZ ÚJHOLD EREJÉBEN!

 

Újholdnak nevezzük azt a konstellációt, amikor a Hold 2-3 napig majdnem pontosan a Föld és a Nap között helyezkedik el, így a Föld felé fordított oldala csaknem teljes sötétségben van. Földünk kísérője ilyenkor a Nappal azonos állatövi jegyben áll. Újholdkor a természetben és az emberi életben is a kezdet, az újrakezdés energiái erősödnek.
Február 8-án, hétfőn fontos események lesznek a védikus égen: délután 4 óra körül találkozik pontosan a Nap és a Hold, azaz Újhold van a Bakban, majd ugyanezen a napon éjfél előtt a Merkúr jegyet vált, és átlép a Bakba. Az Újhold mindig érdekes időszak (előtte-utána egy-egy  napig vagyunk az energiájában), mert tudatos és tudatalatti, jang és jin, férfi és női, vagy éppen apai és anyai hangoltságunk időleges egybeolvadását jelenti.

holdban

Az újhold a legalkalmasabb időpont a szerencsés események bevonzására.

Érdemes ezen a napon a magánéletben és a munkában egyaránt megtervezni a szerencsés jövőt. Az adott napon erősen gondoljunk arra a dologra, amihez szükségünk van az Újhold Szerencse erejére. A mágia hatékonysága érdekében gondoljunk minél többet az elérni kívánt állapotra, ezzel erősítjük magunkban az Újhold különleges, erejű szerencsés rezgését.

Ebben az évben különleges vonzalmat érezhetünk a mágia, a spiritualitás iránt.

Az Angyal gyertyamágia a szimbólumok erejével hat – a kérésünk, s a fogadalmunk erősíti az akaratot! Lehet magunk és szeretteink számára is kérni,  fogadalmat tenni, s hálát adni. Minden a tied lehet ami jó, ami harmonikus, ami szép, ha felismered a gondolataid erejét. Minden olyan vágyunk, elképzelésünk, aminek pozitív végkicsengése van, teljesülhet. Az újhold azt a kérdést teszi fel nekünk, hogy miben akarunk megújulni. Újholdtól nő a Hold, és vele mindaz, amit kívántunk. Kerülj minden számodra nem kívánatos helyzetet.

 

 „Hiszem, hogy az értelem az ember egyedüli menedéke; de nem hunyhatom be a szememet az éjszaka ragyogása, a hold igézete előtt sem, nem vitathatom mindannak a szükségességét és sorsszerűségét sem, ami nem értelem.” – Paolo Santarcangeli

 

 A kínai asztrológia szerint ma indul a Majom éve. Ez a buddhista újév kezdete. A Majom éve arra ösztönöz bennünket, hogy lépjünk ki a komforzónánkból, kicsit kockáztassunk, legyünk kezdeményezőek, bátrak.  2016 a cselekvésé lesz, hogy végre saját kezünkbe vehessük életünk irányítását. Ki-ki a saját céljaiért kell, hogy  dolgozzon,

Amikor egészségesek vagyunk, akkor harmóniában vagyunk a nagy Mindenséggel. Örömmel varázsolj!

Asajah