Varázsolj!

Köszöntsd a Nyári Nap-éjegyenlőséget.

Az Élet az emberekről szól akiket megismersz, és a dolgokról amiket létrehozol velük. Úgyhogy menj, és kezdj el valamit csinálni.
Éld meg az álmaid és kövesd a szenvedélyed.
Engedd meg magadnak, hogy élvezd a pillanatot, az életet, hogy csináld, amit szeretsz.
Áraszd ki belső fényedet a környezetedre, vond őket melegségbe.
Engedd el a félelmeket, a gondokat, helyezd őket Isten kezébe.
Erősítsd meg önmagadba vetett hitedet, önbecsülésedet, önbizalmadat.
Foglalkozz pozitív gondolatokkal, sétálj lelked napsütötte utcáin.
Mosolyogj!
Áldott Nyári napfordulót!

A Nyári Napforduló, az év leghosszabb napjának az ünnepe, a fény teljességének az ünnepe, ahol a lélek szakralitása megerősödik, és közelebb kerül a Teremtőhöz.  Ezt a csodát ma, június 20-án ünnepeljük.
A Ilyenkor az új kezdetekért szokás bőségszertartást végezni!
A lencse az egészség, a szépség és a bőség szimbóluma. A ‘lencsemágiával’ varázsold be az életedbe a boldog bőséget, a szeretetet és a fényt.
Gyújtsatok gyertyát, körülöttetek és bennetek legyen nyugalom, belső békesség érzése. Akár valamilyen meditatív, mantra zenét is hallgathattok hozzá. Fontos, hogy hús nélkül készítsétek el a lencsefőzeléket, úgy ízesítve, ahogy szeretitek – nálunk a csípős a nyerő!

Hangolódjatok rá teljesen a „misztikus” étel elkészítésére, csakis a főzésre koncentráljatok és arra, hogy a most készülő étel anyagi biztonságot, bőséget, új kezdetek lehetőségeit, és fényt visz majd a sejtjeinkbe, így az étel elfogyasztása révén ezekkel feltöltődve ti is jobban bevonzzátok, bevarázsoljátok életetekbe mindezeket a csodákat.

Lencsemágia a misztikus rítus:

A csillagászati nyár kezdete idén: június 20. csütörtök. A nap a Rák jegyébe lép át 22 óra 50 perckor – ezzel  elkezdődik a Rák hava. Ez a nap a Nyári napforduló ünnepe.
 Mivel a Napforduló 20-án éjszaka történik meg, így az első alkalom 21-e ebéd vagy vacsora legyen. A lencséből az azt követő két napon is fogyasszatok hét kanálnyit.

Az első étkezés június 21-én, pénteken gyújtsatok gyertyát, merjetek ki hét kanálnyi lencsét, s miközben elfogyasztjátok, csakis arra gondoljatok, hogy az ételetek anyagi biztonságot, bőséget, és új kezdeteket ad nektek az anyag szintjén, a fizikai világban – érdemes vizualizálni mindezt.

A második értekezés június 22-én, szombaton ugyanabban az időpontban, mint előző napon, megint gyújtsatok gyertyát, ismét merjétek ki tányérotokba a hét kanálnyi lencsét, s elfogyasztása közben csakis arra gondoljatok, hogy ételetek fényt, és új kezdeteket ad életetek lelki szintjeinek – ezt a programot lélekszinten teremtsd. Itt nem gondolunk bőségre!

A harmadik étkezés június 23-án, vasárnap szintén ugyanabban az időpontban, mint az előző két napon, újra gyújtsatok gyertyát az étkezés előtt, és miközben megeszitek a hét kanálnyi lencsét, csak arra gondoljatok, hogy ez az étel biztonságot, bőséget, és fényt ad nektek életetek szellemi szintjeire – minden gondolat elementált alkotva vonzani fogja a kérésedet.

Ez a csodás hagyomány nem egy étkezés, hanem egy Bőségvarázslat – tehát légy jelen egész lelkeddel. Figyelj arra, hogy minden nap ugyanabban az időben fogyassz el hét kanál lencsét – miközben az asztalon égjen egy fehér gyertya, vagy mécses (sose fújd el a gyertyát, inkább hagy leégni). Annál nagyobb a mágia hatása, ha szeretteid körében, társaságában ülitek körbe az asztalt!
A régiek hiedelme szerint varázslatos éjszaka ez, amikor szinte bármi megtörténhet, a kívánságok teljesülhetnek. Alkalmas a téridő a bőségmeditációkra, teremtő mágiákra is. Ideje van a megtisztulással, a gyógyítással, az egészség megőrzésével, a szerelemmel, a termékenységgel kapcsolatos mágikus praktikákat gyakorlásának. Angyal szertartásmágiával szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket!
Csodás mágikus napot és varázslatos nyarat kívánok Mindenkinek! Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu