Vedd kezedbe a sorsod irányítását!

Áldás havában  – júliusi energiákban.

Sorsfordító energiákkal ajándékoz meg bennünket a július hava a plútói erőtérrel. Július a hetes szám rezgése alatt áll. A 7-es szám szimbolizálja az elmélkedést, a gondolkodást, a megvilágosodást, a spiritualitást, a tudást és a bölcsességet.
Az angyalógiában július hó angyala Verchiel, a változás angyala – egy csodálatos erős és hatalmas, szeretet Angyal. Életünk sok területére hatással van, ezért ebben a hónapban szinte minden problémára, vagy megoldandóra kérhetjük jótékony befolyását.
Mozgalmas hónap előtt állunk: Őrizd meg az energiaszinted és a lendületedet, tartsd életben a hitedet.

A hónap jelentős napjai:

Július 3-án a Bak Telihold segít az elengedésben, összegzésben és elnyomott lelki sebeinkkel való szembenézésben.

Július 10-én a Mars a Szűz jegyébe lép át: megfontoltsággal rendezettséggel, erős akarattal töltenek fel az érkező energiák

Július 11-én a Merkúr az Oroszlánban lép: és augusztus 28-ig ott is marad. Sikeresen tudunk “hatni” másokra, szavainkkal, tetteinkkel pedig ösztönözhetjük, motiválhatjuk a környezetünkben élőket ezen időszak alatt.

Július 17-én pedig a Rák Újhold segít kapcsolataink átalakításában, megújításában. A nem szeretet-szerelem alapú kapcsolatok most szétrezeghetnek és szakítással végződhetnek.

Július 21-én jelentkező Tízmilliószoros nap radikális átalakítást indíthat el: A csodatévő napban többszörös energiát kapunk jövőnk alakítására.

Július 22-én kezdi meg hátráló mozgását a Vénusz az Oroszlánban – a tolatás szeptember 4-ig tart majd. Extra időt kapunk, hogy átgondoljuk szerelmi életünket, kapcsolódásainkat és a gazdasági,  pénzügyeinket. Új dolgok megkezdését, új kapcsolat bevonzását nem támogatja ezen időszak. Régi szerelmek is felbukkanhatnak, hogy végleg lezárhassuk a múltat – karma-oldásnak is jó ideje lesz.

Július 23-án  elkezdődik az Oroszlán hava: Pozitív, optimista, energiák érkeznek, kezd el élvezni az életedet!

Július 28-án a Merkúr a Szűzbe lép át és október 5-ig ott is marad: Segíti a precíz, előrelátó tervezési folyamatokat.

Bővebben, még többet a napi tarot elemzésekben.

Tervezzétek az életeteket, de legyetek rugalmasak, óvatosak és körültekintőek. A tarot nagyarkánumának VII-es száma a Diadalszekér lapja. Arra szólít fel, hogy: Legyetek türelmesek és megerősítésekkel motiváljátok magatokat minden nap.
Kapcsolati, ill. anyagi ügyeinkben visszatérő helyzetekkel, személyekkel, mintákkal találkozhatunk, hogy végre tisztán lássunk és megoldjuk a problémát.

A hirtelen fellépő helyzetek hozhatnak új életszakaszt hozhatnak – új dolgok indulhatnak el, új lehetőségek teremtődhetnek. Légy bölcs döntéseidben:  figyeld meg, hogy a helyzet mit akar tanítani neked.


Ha kíváncsi vagy, mit hozhat számodra ezen nyári időszak a személyes éved tükrében –  keress meg egyéni személyes tarot elemzéssel.
Töltődjetek szeretteitek körében, és pihenjetek sokat a csodás nyári napokban.  Áldásos, szeretetteljes, és harmonikus időszakot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu