Vékonyodik a fátyol

Halloween – Mindenszentek – Halottak napja

A spirituális őszben misztikus energiák hatnak. Elhunyt szeretteink különös szeretet energiája – az a bizonyos ‘hado-energia’ megérinthet bennünket. Érezhetjük halottaink jelenlétüket a fizikai térben. Szívünk teljes szeretetével ölelhetjük át őket – hallanak, látnak bennünket, olykor üzennének.

Halloween a kelta ünnep. október 31.
Az angol Halloween szó szerinti fordításban a Mindenszentek (All Hallows) előtti estét jelenti. Ősi kelta ünnep, az Írországban és Skóciában élő törzsek ezen a napon ünnepelték az újévet – a Samhain-t, vagyis “a nyár végét” és ilyenkor egyszerre hódoltak a Napisten és a Holtak Ura előtt. Hitük szerint ugyanis ezen a napon tért vissza a földre azoknak a bűnösöknek a lelke, akik az elmúlt esztendőkben haltak meg, és azóta állatok testében “léteztek”. Megfelelő áldozatok bemutatásával ezen a napon engesztelést lehetett szerezni az elhunytaknak, hogy ezáltal átkelhessenek a Mennyországba.

November 1. Mindenszentek ünnepe.
November 1-jén ünnepeljük az összes szentet, ez a nap a Mindenszentek ünnepe a mi hitvilágunkban.

November 2. Halottak napja.
November 2-án a Hallottak Napja egy meghitt családi ünnep, amikor is a lélek hallhatatlanságáról emlékezünk. Ezen a napon szokás gyertyával, mécsessel megemlékezni elhunyt szeretteinkre. A gyertyák a halottakért égnek, mivel a tűz megtisztulást hoz számukra.
Azrael Arkangyal a halandóság és a gyász, az elmúlás gyógyítója.
Ha nehezen viseled a gyászt, szólítsd meg az arkangyalt egy imában. E csodás létező aurája fehéres, a hozzá kapcsolódó kő a sárga kalcit. Ezt a kristályt a bal kezedben tartva imagináhatod: “Azrael arkangyal, vigasztalj meg most engem! Segíts meggyógyítani a lelkemet. Kérlek, vedd le szívem terhét, segíts felfognom a helyzetben rejlő áldás értelmét. Segíts letörölni a könnyeimet, vigasztal engem, segíts kérlek, hogy a lelki teher ne nyomassza a szívemet.”
Azrael Arkangyal  segítségül van a gyászmunkában, a gyászolóknak ad vigaszt, segít az elengedés fájdalmát feldolgozni. A könyörületesség és a szeretet energiája van vele, békét és biztonságot sugároz.

Október 31-től a  hado-energia rezgése igen erős – három napig elvékonyodik az a bizonyos élők és halottak közötti “fátyol” a két világ között.  Ezen időszak kapcsolatfelvételre, szeánszra is igen kedvező. Szeretettel várom gyászterapeutaként azokat a hölgyeket ezoterikus stúdiómba, akik kapcsolatba szeretnének lépni eltávozott szerettükkel.
Halottak napján nem szükséges kimenned a temetőbe (bár ilyenkor csoda szép látványt nyújt a rengeteg égő mécses és friss virág)! elegendő, ha otthon meggyújtasz egy gyertyát elhunyt szeretteidnek. Az élő fény, az emlékezés és a szeretetteljes gondolatok táplálják őket odaát, és erőt adnak nekik a következő leszületéshez. Őszinte együttérzéssel, szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Gyászfeldolgozás:
https://asajah.hu/gyaszfeldolgozas/