Virágos teliholdban

Május 23-án, csütörtökön 15:52-kor a Nyilas teliholdat üdvözölhetjük.

Hatalmas pozitív rezgésekkel érkezik a májusi telihold. Az energiák nagy erővel hatnak a tízmilliószoros napban. Figyelj oda minden gondolatodra, ügyelj minden kimondott szavadra, a teremtő időtérben. A mostani telihold a tavasz kezdetét szimbolizálja – az ezotéria virágos teliholdnak emlegeti. A lendületes, dinamikus tüzes rezgésekben, magas tudatossági szinten sokat elérhetsz.


Az uránuszi időtér izgalmas, új lehetőségeket is hozhat. Légy nyitott az újra, és befogadó a különleges energiákra, a sorsteremtő időben.
A jelenlevő feszültségek generáló plútói rezgésekben kerüld el a konfliktushelyzetet, vonódj ki a vitákból, és ne adj teret a provokatőröknek. Őrizd meg a lelki békédet, és a nyugalmadat. A feszültségben élőknek, a nyugalom belső egyensúly mágikus számsorát javaslom: 100 110 5010.  A  macskagyökér fogyasztása is hasznos lehet.
Most elengedheted minden negatív gondolatodat önkorlátozó lehúzó, elavult hitrendszeredet. Add oda az Univerzumnak, és kérd meg őket, hogy vegyék el tőled, mert már nincs rá szükséged.
A Vénusz és a Jupiter is jelen lesz a sorsikus időtérben – mindenféle spirituális mágikus rituálé elvégzésére alkalmas az időtér – az anyagi gyarapodás és a szerelem terén. Ne hagyd ki a kedvező, jó lehetőséget!


Az Időkapuban Jejazél őrangyal áll majd, Kamaél arkangyal csapatából, az Erősségek karából. Jejazél angyal marsikus ereje felszabadító energiákat áraszt. Felold minden alól ami elnyom, gúzsbaköt, gyötör, fojtogat, kínoz, vagy zaklat, nyugtalanít, szorongással tölt el. Imagináld őt, hogy hatalmas gyógyító rezgése segítségedre tegyen. Imájával megszólíthatod: „Jezalél angyal, add hogy a Te kegyelmedből eljussak a magasabb, spirituális szintű, lelkileg tiszta és békés, anyagilag is virágzó élethez. Jelzésed, üzeneted szeretettel veszem. Hálás szívvel köszönöm, szeretlek Téged – Ámen.”


Kedvenc kristályköveidet, ásvány ékszereidet este feltöltheted a telihold mágikus erejével – a holdsétáról se feledkezzetek meg – áldásos-szerencsés idő lesz. Az esti angyalmágiáknak fantasztikus ereje lesz: idézd meg őrangyalodat is a szertartáshoz – a misztikus hangulathoz a  szentföldről érkező, Sai baba füstölőket ajánlom.
Kedvező az téridő a Fény hazába emelő szertartásra is, elhunyt szeretteiddel való kommunikációra, rontás-és átokvizsgálatra, levételre is, de  szerelmet megerősítő angyali áldásra is kérhetsz időpontot.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket – előre regisztrálni érdemes lesz.  Csodákkal megáldott, szerencsés teliholdat kívánok igaz szívvel,  Mindenkinek!  Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu