Mágikus energiák részesei lehetünk a hétvégében!

H   E  T   I        T   A   R   O   T
Szeptember 5-től szeptember 11-ig

Teliholdas hétvégénk lesz!
A héten legfőképpen uránuszi energiákban leszünk. Érdemes lesz meditálni, ráhangolódni szellemi vezetőidre, égi segítőidre. A bevillanó ötleteidet jegyezd le, mert fontos és hasznos tanácsokat tartalmazó égi üzenetek érkeznek hozzád.  Egy különleges Felsőbbrendű Én vezetett gyógyító meditációval várom azokat a hölgyeket, akik szeretnének ráhangolódni belső arany angyalunkra.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:

A Világ XXI. – Jó fordulatok, gyógyulás, kinyílás. A hét elejei Bak holdban a kapcsolat gyógyításnak lesz jó ideje: hangolódj szeretteidre, tölts több időt kedveseddel, gyermekeddel: áramoltassátok a szeretetet. Kreatív energiák hatnak, alkoss valami nagyszerűt. Szerelmi tarottal – kapcsolati tanácsadással várom szeretettel az ezoterikus Hölgyeket.
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Remek időtöltést lehet mindenféle kulturális program. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  A szilvás gombóc mennyei desszert lehet – a fahéjról se feledkezz meg – különleges afrodiziákum.  Regeneráló masszázsra, kozmetikára, kéz-és köröm-, bőrápolásra rendkívül jó lesz a hét eleje.  A Halak, a Bika, a Szűz és Skorpió napjegyűek számára ígéretes lehet a hét eleje – teremtések meg a jó lehetőségeket!  (A Hold a Bak jegyében jár, szeptember 7-én, szerdán lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)

A Bolond XXII. – Tudattágítás, felszabadulás, nyitott szív. Tégy rendet az életedben – harmonizáld a jelenedet – lépj át az önkorlátozó gondolataidon, adj szabadságot a testednek, az elmédnek, a szellemednek. Mágikus energiák hatnak a Vízöntő Holdban. Fehér mágiás angyalos konzultációval is kereshettek.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Remek időtöltést lehet a kirándulás, baráti találkozó. Nem ajánlatos műteni a viszeret és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Készíthettek gyümölcsszószokat is párolt, grillhúsok mellé az estebédhez. A kozmetikusodat, a fodrászodat és a masszőrödet is bátran felkeresheted – hajfestésre, hajmosásra is remek lesz a hét közepe. A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyűek számára ígéretes lehet a hét eleje – teremtések meg a jó lehetőségeket! (A Hold a Vízöntő jegyében jár, szeptember 9-én, pénteken lép át a Halak vizes jegyébe.)

A Hold XVIII. – Lélek, lelkiség, érzelmek világa: belső otthonteremtés. Kapcsolati helyzet tisztázó beszélgetéseknek jó ideje lesz a hétvége erőtere. A Vénusz-Hold idejében át és megbeszélhetitek lelki-érzelmi gondjaitokat.  Kapcsolat tisztítással, összerezegtető angyali áldással várlak angyalos stúdiómba benneteket. A Telihold nagy energiákkal ébreszt: akit érint készülhetsz a babaprojektre.
A Nap-Uránusz kapcsolódás a közeli közeljövőben új utakat nyit meg. Elengedő, oldó, teremtő meditációkkal jöhettek hozzám – tisztító,oldó- teremtő energiákkal várom a Hölgyeket.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Remek időtöltés lehet a növényápolás, vizi-program. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesznek.  Készíthettek egy fincsi baconos-túrós csuszát estére. Masszázsra, kozmetikára, hajmosásra kedvező lesz a hét vége – a hajvágást inkább halaszd el, mert korpásodáshoz és csomós hajhulláshoz vezethet. A vasárnap energiája a fogyó- és tisztító kúra elkezdésére a legjobb lehet! A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyűek számára ígéretes lehet a hét eleje – teremtések meg a jó lehetőségeket!  (A Hold a Halak jegyében jár, szeptember 11-én, vasárnap lép át a Kos tűz jegyébe.)

A telihold rezgésében kapcsolódj őrangyalodhoz – engedd el a fájó múltat, és imagináld a közelgő szépet. A Teliholdas rezgés a megbocsátás energiáját képviseli most a Halak jegyében. Szerelmi varázslatokkal szeretettel várom a Hölgyeket – kapcsolat harmonizálással is kereshettek.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, a stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe való betekintést is.
Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető -érdeklődj a részletekről.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu