A megoldások hetébe lépünk

H   E   T   I     T   A   R   O   T
október 18-tól október 24-ig.

Teliholdas hetünk lesz!
A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:
A héten két bolygó is aktívba vált. Még a hét elején elkezdi égi útját a Merkúr és a Jupiter – ezzel egy szerencsésebb, mozgalmasabb időszak veszi kezdetét.

Az Erő XI.
Elindul a Jupiter hétfőn, majd a Merkúr kedden. Az aktívba váltók bolygók sikeres új szakaszt sejtetnek – oldódnak a gondok, a blokkok.
http://asajah.hu/aktiv-sorskor-indul/
A hét eleje energetikája jövőtervezésnek kedvez – gondold újra célkitűzéseidet. Egy igazi termékenységi nap lesz: ha babát szeretnétek érdemes figyelni erre. A kommunikációs lendületben a kapcsolat rendezésnek is kedvező lehetőségei lesznek: beszéld át társaddal a vitás nézeteltéréseket, harmonizáld szeretetkapcsolataidat. Jövőbetekintéssel – tarot elemzéssel segíthetek – jelentkezz be hozzám konzultációra.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Jó program lehet a testedzés – ügyeket intézni most jól lehet, de akár őszi lomtalanításba is kezdhetsz. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Fogyasszatok rostban, vitaminban gazdag gyümölcsöt: körte már van minden változatban: ropogós, lédús, sárga-zöld mindegyik különleges. Kozmetikára, masszázsra, bárápolásra, hajmosásra remek időben lehetsz. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas, a Vízöntő napjegyeknek kedvező lesz a hét eleje – teremtő lehetőségekkel éljetek!  (A Hold a Kos jegyében jár, október 20-án, szerdán lép át a Bika földies jegyébe.)

A Világ XXI.
Szerdán a Kos telihold köszönt be ránk! Váratlan események, találkozók ideje lehet. Már hajnalban égi üzenettel jelez az Univerzum neked – az álomnaplót kéznél legyen. Angyalmágiának is jó ideje lesz a teliholdas időszak – előtte és utána is három napig – hatalmas rezgésekkel tisztulhatunk, elengedhetünk, töltődhetünk, és tervezhetünk. A hosszútávú terveknek adhatsz most nagyobb energiát, összpontosítsd a céljaidra – Mihály arkangyal veled – imagináld hálafényben, szeretetben. Gyógyításra is remek nap lesz.
http://asajah.hu/eroteljes-energiakkal-erkezik-a-kos-telihold/
Angyalmágiákkal bátran kereshettek.

A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a vásárlás, kamrafeltöltés. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Igyatok minél több zöldséglevet – tartalmas ásványi anyag és vitaminpótlás. A masszőrödet, a kozmetikusodat is bátran felkeresheted, a szerdai nap a hajmosásnak is kedvez. Fogorvosi vizitre a csütörtök-péntek nem jó lesz. Fogyó és tisztítókúra elkezdéséhez az energiák a csütörtöktől kedvezőek. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lesz a hét közepe – vegyétek észre a szerencsétek!  (A Hold a Bika jegyében jár, október 23-án, szombaton lép át az Ikrek levegős jegyébe.)

A Nap XIX.
A Nap a Skorpió jegyébe lép át. Nemcsak a meditációnak, de a mély lelki beszélgetéseknek is kedvező napja lesz – lehet most átbeszélni, rendezni családi dolgokat, szerelmi ügyeket. Elengedésnek is helye lesz: régi rossz szokásoktól megválni most könnyebben megy. Szerelmi varázslatokkal szeretettel várom a spiris Hölgyeket!
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
A társalgás, utazás remek program lehet. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Lehet szőlőnapot is tartani – a fogyásban is segítségedre lehet a mennyei ínyencség. Kozmetikára, hajmosásra, bárápolásra remek az idő, fogorvosi vizithez is kedvező. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek kedvező lesz a hét végében rámosolyoghat a szerencse, hacsak nincsenek büntiben. (A Hold az Ikrek jegyében jár, október 25-én, hétfőn lép át a vizes Rák jegyébe.)

A Mérleg Mars a plútói energiákkal konfliktushelyzetet generálhat a hét közepétől – őrizd meg empatikus képességedet, ne azonosulj az alacsony tudatszintű lelkekkel. A Nap sok d-vitamint tartogat: sportolj, mozogj, légy sokat a friss levegőn a misztikus őszi időben. Varázsold az életedet egy jobb minőségre – karmatisztításnak is jó ideje lesz, lelkileg is sokat fejlődhetsz. A hálaimáknak is nagy ereje lesz megint: kapcsolódj égi vezetőidhez, lecsendesedve meghallgatod kérdéseidre a válaszokat is.


Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba. Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.
A vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is.

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk, foglalkozások, terápiák
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu