Aktív sorskör indul!

Október 18-án a Jupiter –  október 19-én a Merkúr is direktbe vált!

Az aktív, felerősödő energiákban újra elindulhatnak sorsdolgaink. Az összpontosítás már könnyebbé válhat,  önbizalmad, tettvágyad is megnő,  új lehetőségekkel új sorskör indul –  dinamikusabb időszak következik.


Jupiter, a szerencsebolygónk új távlatokat nyithat előtted. Az aktív Merkúr által emberi kapcsolataink is jobbá válnak. Hangolódj rá az intenzív energiákra – vedd elő a jobbik énedet, hozd ki magadból a legtöbbet.
Új kihívások jönnek a lendületes időszakban – hallgass az eszedre és a szívedre. Ha harmóniában vagy önmagaddal minden segítséget megadnak az égiek, hogy tovább fejlődhess, spirituálisan növekedhess.
A Merkúr őrzője Rafael arkangyal. Felelős a nyelvérzékért, az intelligenciáért, az írásért, a kommunikációért, az utazásért és a sebességért. Ő segít nekünk, hogy megbirkózzunk az életünkben beálló hirtelen változásokkal.
A Jupiter őrzője Zadkiel arkangyal. Zadkiel az igazság, a nagylelkűség, a kegyelet, a barátság védőangyala. Szólítsd az arkangyalokat, hogy tudatos utadra vezessenek.

Ha szeretnéd tudni mit hoz számodra az előtted álló időszak szeretettel várlak önbizalom erősítő energiákkal, útmutató tarottal.  Sorselemzés, életvezetési tanácsadás,  számmisztika, csipetnyi asztrológia és auraolvasás is a program része.
Újra visszatér a remény, hittel, szeretettel vágj bele az új utadba. Mozgalmas, szerencsés időszakot kívánok Mindenkinek! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest-Örs vezér tere, Asajah stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu