A pozitív jó megoldások felé törekedj!

H E T I   T A R O T !

Április 15-től 21-ig.

Teleholdas hetünk lesz – Húsvét ünnepe köszönt ránk!

A hét eleje a föld elemnek kedvez.
Az Erő XI.
Elfordulhatnak közlekedési nehézségek,apró bosszantó,habár kicsinyes viták, veszekedések. Tisztázd a helyzetet, nyugodt higgadt minőségben, mert a tárolt negatív energiák a szívcsakrában blokkot képezhetnek. Ezáltal elakadhatsz életdolgaidban. Ha ilyet tapasztalsz keress meg azonnal. Sportolj, mozogj, legyél többet a friss levegőn, ha teheted. Kommunikációdban légy eleven, kedves és hallgass az intuitív energiádra. Szedd össze magad és old meg helyesen a dolgokat. Szerdán a Merkúr a Kos jegyébe lép – az új kezdeteknek kapnak most nagy energiát. Kövesd a pozitív utat, az isteni minőséget. A kezdő napok a Bak, Bika, Rák, Skorpió napjegyűekre kedvezőleg hatnak. Nem ajánlatos műteni a beleket, lépet, emésztő szerveket. Kellemes program lehet kertészkedés,kreatív munka. (A Hold a Szűzben jár majd.)

A hét közepe a levegő elemnek kedvez.
A Hold XVIII.
Mérleg Teleholdunk lesz április 19-én. Elengedésben jók leszünk – aztán találjuk meg a jó irányt, előre az új kezdetek felé. Angyal meditációkkal, segítséget adó lehetőségekkel kereshetsz. A belső feszültségek oldhatóvá lesznek, az akadályok feladatot adnak, a kihívások leküzdhetők. Ha valamit nem jól oldunk meg, az a feladat mindig visszatér. A konfliktus helyzeteket nem veszekedéssel oldhatjuk meg, légy kompromisszumképes, a hosszú viták csak lemeríthetnek. Alacsony energiaszinttel nem tudsz teremteni. Most akár egy rég elfeledett személy is felbukkanhat életedben – ha vitában voltál, békülj vele, gyógyítsd meg a régi sebeket. Ha kedves neked a jelenléte tölts több időt vele. A jó barátságot ápolni lehet. De akár egy régi szerelem, vagy üzlet partner is jelentkezhet. A kezdő napok a Nyilas, Vízöntő, Ikrek, Oroszlán napjegyűekre kedvezőleg hatnak. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, epét, veséket. Kellemes tevékenység lehet mindenféle kulturális program. (A Hold a Mérlegben telítődik.)

A hét vége a víz elemnek kedvez.
A Világ XXI.
Szombaton a Nap a Bika jegyébe lép – a Vénusz pedig a Kosba lép át. Átbeszélős, kibeszélős, kapcsolatrendezgetős hétvégénk lesz.
A húsvéti ünnepek hozzanak harmóniát és szeretet Neked!A Húsvét a hit, remény, a jövő, a jóllét, a bőség ünnepe. Spirituális fejlődést ígérnek a napok. Sokan utazni fognak, vendégségbe mennek, vagy kirándulhatnak ezen a napon. Kimozdulni jó – elhagyni a komfortzónát, emlékeket gyűjteni, vidám perceket.
A napok a Bak, Bika, Rák Skorpió napjegyűekre kedvezőleg hatnak. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket, nemi szerveket.
Kellemes program a családi összejövetelek, természetbenjárás lehet. (A Hold a Skorpióban lesz jelen.)

Sok megoldandó feladatot tartalmaz a hetünk most is. Sokan utazhatnak is ezen a héten, pláne a hétvégén. Régi élethelyzetek is visszaköszönhetnek, főleg azok, amiket nem jól oldottál meg. Egyeseknek szerelmet is hozhatnak a napok, újat, vagy régit, ha nincs még kapcsolatod. Szellemi döntéseid az önbizalmadat növelheti. A jó megoldások a spirituális fejlődés felé visznek.
Légy aktív, meggondolt, bölcs teremtője életednek. Ha elakadnál tisztító energiákkal, és tarot opciókkal szeretettel várlak, keress bátran. Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A napi tarot elemzéseket a facebook profiloldalamon találhatod.

Legyen szerencsés, sikeres, boldogságos, csodákkal áldott hetünk!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php