Apró lépésekkel

„Nem az vagyok, ami történt velem. Az vagyok, amit döntöttem, hogy legyek.” – Carl Gustav Jung

A világot, ami téged körülvesz, a döntéseiddel teremtetted meg. Minden szituációban, minden pillanatban döntéseket hozol, és ezzel formálod magad és a környezeted. Ne a körülményeket hibáztasd, ha valami balul sült el. Gondold végig, mi vezetett idáig, és mi volt az a pont, melyik volt az a döntés, ami letérített a helyes útról. Mindig legyél tudatos!

Ha nincs önbizalmad, nehezen hozol döntéseket. Ilyenkor félő, hogy mások manipulálhatnak. Nyerd vissza az egészséges, határozott lényedet. Kezd el kis lépésekben. Minden apró döntés amit helyesen hozol meg, önbizalmat adhat. Ha esetleg valamiben is veszítenél, nem dől össze a világ, próbálkozhatsz megint holnap. És tudod miért, nem azért mert kell, hanem azért mert lehetőségedben áll, mert megteheted.

Milyen betegségeket okozhat az önbizalomhiány:
https://asajah.hu/ezovilag/milyen-betegsegeket-okozhat-az-onbizalomhiany.php
Sok mindenféle ezoterikus javallat adhat segítséget. A földhözkötő meditációk mellett, a mindenféle holisztikus eljárás között fontos, hogy mindig higgy magadban. Abban, hogy meg tudod csinálni, abban, hogy semmi olyat nem írtál meg magadnak megtapasztalásnak, amivel nem bírnál el. Ha azt gondolod magadról hogy nem vagy elég jó, akkor azt fogod erősíteni. Ha azt gondolod magadról, hogy elérheted a céljaidat, mert erős vagy, akkor magadat fogod ezzel motiválni. És be is vonzhatod a pozitív történéseket. És akkor egyre csak jobb és jobb leszel az adott dologban.
Ha tudod, és megérted, elfogadod hogy értékes ember vagy, ez könnyebben megy majd. Ha becsülöd és tiszteled önmagadat egyszerűbb lesz a dolgod – önmagad miatt légy merészebb, bizonyítani nem kell senkinek. Az önbizalmad a te erőd, belőled táplálkozik. Légy biztos abban, amit teszel. A testbeszéddel is jó sokat haladhatsz, ha figyelmesen értékeled. De ha mégsem lenne elég önbizalmad, tudd hogy a magabiztosság növelhető. Teszthelyzetekkel értékelhetünk. Szeretettel várom terápiás oldásaimra a spirituális úton járó Hölgyeket!  Keress fel bizalommal,  ha bátran szeretnél szembenézni az életeddel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Általános Tarot – Számmisztika, csipetnyi asztrológia
Spirituális terápiák: energetikai tisztítások
Energetikai szint emelés – önbizalom erősítés
Tanácsadás
Bejelentkezés: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengere és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok neked, az alábbi linkre kattintva olvashatod:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php