Az Áldás az égiektől érkezik…

BÁRMI TÖRTÉNJEN IS VELED, MINDIG ŐRIZD MEG A LELKI BÉKÉDET!

Egy nagyon kedves régi hölgy ismerősöm azzal keresett meg, hogy valamiféle rontás lehet rajta egy ideje, érzése szerit. Mostanság semmi sem sikerül neki. Azelőtt szerencsés voltam – mondja. De mióta az új munkahelyemen dolgozom, valahogy  minden félresikeredik.
A rontás energiát ‘érezni’ lehetett rajta – az orrom azt mutatta, szinte szaga volt. Az aura összenyomódva, a csakrák lassacskán forogtak. Végig tisztogattam – szerencsére nem átok, mert az jóval erősebb – próbáltam nyugtatni. Dehát ki tehetett velem ilyet? – kérdőre fogta. Nos, szerintem nem kellene ezzel foglalkoznod…ne fecséreld rá az energiádat. De, de nekem ez fontos! – győzködött ezerrel… Amit én ‘látom’ az nem egy ember, hanem egy kisebb klik, fiatal nőkből tevődik össze… Stimmel – közölte fanyar mosollyal.
Aztán nekiláttunk a szentelésnek is, majd ahogy az energiája egyre csak szebb lett az angyalok kezdtük leimaginálni neki, annak rendje és módja szerint. A véletlen szerencse angyalát is hívtuk, Asinel csodás létező, az arkangyalok közül pedig azokat, akikre pont szüksége volt. Varázslatos szertartásba kezdtünk szinte lebegett a csodás energetikai térben, nagyon élvezte, hogy a rezgése erősebbre nőtt. Hozzárendelést kértünk, így vele együtt maradnak a segítők, a megadott idő szerint. Arca is megváltozott, sugárzó lényét a kedvenc tükrömben fedezhette fel – csillogó szeme mosolygott le rá megint.
Átbeszéltük a védelmet és a lehetőségeket is, amiket használhat. A hármas védelmet találta a legjobb megoldásnak. Az őrangyalát tehát „inkorponáltuk”. Áldás és szerencse energiákkal töltöttem fel, és a párjára is tettünk tisztító energiákat – hiszen a rontás a vele együtt élőre is negatívan hathat.
Majd a lakás tértisztításról kezdett el kérdezni. Nem éreztem kísértő lelkeket benne, sem azt, hogy szellemátjáró megnyitva lenne. De mivel ragaszkodott hozzá megbeszéltünk egy fehérmágiás tértisztítást, ahová szintén angyalokat idéztünk meg védelemre. Ajánlom másoknak is! – mondta sugárzó arccal, ezeket a mesés, pazar energiákat.
Ragyogó helyzetbe került – a rontó személyek eltűntek az életéből, s őre pedig egy magasabb dimenzió vigyáz rá azóta is. Szerencse és áldás veszi körül. Hálás vagyok, hogy segíthettem neki!
Amikor valamire meg van a szabad szent akaratod ne késleltesd az időt soha – keress meg, segítek oldani a blokkokat.

Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Általános Tarot – Számmisztika, csipetnyi asztrológia
Spirituális terápiák: energetikai tisztítások, tanácsadás
Bejelentkezés: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok neked, az alábbi linkre kattintva olvashatod:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php