Mérleg telehold – hozd harmóniába kapcsolataidat!

A Telehold a Mérleg jegyében töltődik.

Mérleg Telehold – április 19.13.13

Érdemes a céljaidra összpontosítani, és kicsit átgondolni azokat. Kos Merkúrunk lesz ezen a napon. Kerüld a vitákat, átgondoltan szólj, lépj és cselekedj.


Nagy erők gyülekeznek!
Teleholdkor egyesekben nőhet a feszültség. Ereje igen intenzív lesz – három napig telehold után is érezhetően. Nagy erők gyülekeznek már telehold előtti napokon is, párkapcsolati, kapcsolati helyzetek tisztázására is jó időben lehetsz, ragadd meg az alkalmat és beszéld át a gondjaidat a kapcsolataidban. Tedd le a terheidet és alaposabban gondolt át a helyzetedet. A harmonikus párkapcsolat két ember szövetségéről szól. Vizsgáld meg a gondolataidat: Valóban a saját pároddal élsz, miben hátráltat és miben támogat a kapcsolatod, milyen minőséget élsz meg? Meg tudod-e élni a kapcsolatodban a hiteles szerepedet és jól érzed-e magad a kapcsolatban? Kihagy-e teljesedni a partnered, és te hagyod őt beteljesedni? Van-e szabad akaratod, meg tudod-e fogalmazni a kapcsolatod mibenlétét? Egyáltalán a nagy kérdés az, hogy boldog vagy-e?! Az társadnak az igazi vagy? Ez a mostani telehold ráébreszthet arra, hogy a helyeden vagy-e, és ha nem hogyan tudod harmóniába hozni az életed. A párkapcsolat egyensúlyáról szólhat, törekedj a kompromisszumra, a viszályt elkerülve. Párkapcsolati jóslással, és rontáslevétellel is kereshetsz. Egyeseknél krízishelyzet is lehetséges, de mindenképpen őszintén, és tiszta szívvel cselekedj a telehold energiájában.

Angyalok várják, hogy segíthessenek Neked!
Az Időkapuban most Lelahél a szeráfok kórusának őrangyal áll,  Metatron arkangyal csapatából. Imájával megszólíthatod őt: ‘Lelahél angyal add hogy a szeretet melyet Te sugárzol felém, én is tovább sugározhassam. És hogy célom legyen mindenre és mindenkinek az egész isten alkotta világnak szerencsés megoldást találni.”

A Telehold ereje most kedvezőleg hat a párkapcsolati rontáslevételre, és a szerelmi angyalvarázslatokhoz is, párkapcsolatot harmonizáló mágiához. Ezzel kapcsolatosan is segítségedre lehetek, bátran keress meg. Kibékülésre és bocsánatkérésre is jó időben vagy. Hozd harmóniába kapcsolataidat. Rendezd az életed – a spirituális lét alapja a jól működő párkapcsolat.

Hangolódj a csillagokra!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Általános Tarot – Számmisztika, csipetnyi asztrológia
Spirituális terápiák: energetikai tisztítások
Energetikai szint emelés – önbizalom erősítés
Tanácsadás
Bejelentkezés: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengere és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok neked, az alábbi linkre kattintva olvashatod:

https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php