Lendületes energiák hatnak!

Április 21-én a Vénusz a Kosba lép át.

Ügyeljünk arra, hogy ne menjünk “fejjel a falnak” – olyan dolgokat tehetünk, amit később megbánnánk, de lehet hogy késő. Az Új kezdetek lehetőségeként kacsingat rád a szerelemben.
A Kos szereti a kihívásokat, célorientáltan gyakorlatias, kockázatvállaló és lendületes energiát takar.


Elementális erővel hat most a szerelem, a párra találás – de vigyázat inkább az egyéjszakás flörtöknek, kalandoknak kedveznek az energiák. Aki más kapcsolatban áll, arra is pozitív erővel is hatnak az energiák. Felfokozódik a szenvedély, a romantika a kapcsolatokban. Ha ez így történik, akkor az nem is volt az igazi. Tapasztald most meg a lehetőségeidet, és mérd fel a vonzerődet. A hármas személyes évüek most nagyot arathatnak. Hagyd el bátran a komfortzónádat,kockáztass… lépj ki az életbe. Randizz, ismerkedj, csodás programoknak ad alkalmat a tavaszi időszak. Érzelmeidet a vénuszi karakterben könnyebben kifejezheted. Apró hazugságok most kiderülhetnek, ne füllents, mert rajtakapnak.
Anyagi téren felelőtlen lehetsz, vigyázz sokat ne költekezz, ne írj alá hirtelen semminek, a szerződéskötésnél is figyelmesebben. Legyél átgondolt és megfontolt a gazdasági töltetű kérdésekben. Túlzásokba ne ess semmiben. A Jupiter még mindig retrográdban, amúgy a Merkúr aktívra hangolva van. Vigyázz a most felmerülő hatalmi problémák férfi-női viszonyban is generálódva hathatnak.
Keresd az egyensúlyt a lelkedben és a szívedben, ésszel légy, ne hadakozz. Kapcsolódj a harmonikus energiákhoz, a tüzes jegy lobbanékonyságra hajlamosít. Veszekedések, és szakítások is lehetnek. Ne légy türelmetlen és szeszélyes, hozd ki magadból most is a legtöbbet. Akinek most meg ‘megírva’ találkozhat a nagyővel is! Ha nem tudsz dönteni szerelmi kérdésekben szerelmi jóslással szeretettel várlak! Törekedj a párkapcsolati, kapcsolati harmóniára mindenben.

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Általános Tarot – Számmisztika, csipetnyi asztrológia
Spirituális terápiák: energetikai tisztítások
Energetikai szint emelés – önbizalom erősítés
Tanácsadás
Bejelentkezés: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengere és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok neked, az alábbi linkre kattintva olvashatod:

https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php