A szerelmesek éjszakája

SZENT IVÁN ÉJJELE

Szent Iván éj a varázslatok éjszakája.  Szent Iván éjjele – a június 23-áról 24-ére virradó éjszakát nevezzük a Szerelmesek éjszakájának. Az év legmisztikusabb, legvarázslatosabb éjszakáján varázsolj magadnak szerelmet!


Ezen az éjjelen érdemes mindenféle mágikus varázslatot végezni – és ebben a füstölő és a gyertya mint a mágia eszköze is szerepelhet – hangold be őket magadra!
Érdemes tértisztítás végezni minden angyalos szertartást előtt – erről ne feledkezz meg. A Tibeti fehér mágiás változatot ajánlom számodra  avatott spiritisztaként – keress meg, ha érdekel.
De készíthetsz szerelmi oltárt is az otthonodban,  a hálószoba szerelmi sarkába, vagy a lakásod kapcsolatai részén.
Ne felejtsd el elültetni a feng-shui szerinti bágua sarokba a ‘szerelem virágodat’ – törődéssel-figyelemmel locsolgasd rendszeresen.
Atlantiszi angyal-szerződést is elhelyezhetsz az oltáradon,  és ha már van, aktiváld újra, erősítsd meg a mágikus rezgésekkel a szimbólumokat. (Ha megbízol vele készítek neked!)

Szent Iván éj éjszakáján sok lelki szerződés köttetik – figyelj oda az álmaidra – ezügyben Chamuel arkangyallal érdemes szövetségre lépned.
Az Időkapuban Hániel arkangyal, a Szerelem és a házasság angyala is jelen van – imagináld szeretettel. Ha már kész és érett vagy a kapcsolódásra, hamarosan találkozhatsz a jövendőbeli pároddal.


Ha párkapcsolati gondjai lennének: tudatalatti szívcsakra blokkoldással, szerelem vonzással, párkapcsolati rontáslevétellel, személyre szabott párkapcsolati tanácsadással, szerelemi jóslással, valamint szerelmet megerősítő angyalos mágiával is kereshetsz – szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket angyalos stúdiómba. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig – hétvégén is vállalok foglalkozást.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu