Az elfogadás – az el nem fogadás pszichológiája

“Figyeld meg, rajtakapod-e magad panaszkodáson – szóban vagy gondolatban – az adott helyzettel, mások tetteivel vagy szavaival, környezeteddel, élethelyzeteddel vagy éppenséggel az időjárással kapcsolatban! A panaszkodás mindig az éppen létező el nem fogadás. S ez minden esetben tudattalan negatív töltést hordoz. Amikor panaszkodsz, áldozattá teszed magad. Ha szót emelsz, akkor viszont erőd birtokában vagy! Változtass hát a helyzeten tettel, vagy szükség és lehetőség esetén mondd el a véleményedet, és lépj ki a helyzetből, vagy fogadd azt el! Minden más őrültség.” – Eckhart Tolle


A panaszkodás átneveli az agyat a negativitásra, energetikai szint csökkenést eredményez és nem különben, energiavámpírrá válsz. Ha túl sokat panaszkodsz, talán még a barátok is elillannak tőled, mert az idegeire kezdesz nekik menni lassacskán. Egy darabig tűrik, de aztán senki sem szereti a végtelenségig, ha lelki szemetesládának nézik. Szedd össze magad, és dönts úgy, hogy nem panaszkodsz többé – inkább pozitívan látod a világot, a világod. Próbáld ki, hogy 21 napig nem panaszkodsz – és nem hagyja el a szádat semmiféle negatív nyavalygás, zokszó, vagy panasz.  Ez bizonyára nagy kihívásnak tűnhet első olvasatra. Pedig, jól tudod, hogy a panaszkodás nem visz előre .Inkább nyomozd ki, hogy mi történik veled, és miért történik mindaz, amiben vagy. Egyedül is  rájössz majd arra, hogy mindennek oka van. Talán nem törődnek veled eleget, talán elhanyagolnak, s a panaszkodással több figyelmet kapsz…  S legvégül elbújnál a feladatok, és az élet elől is, amikor azt keresed, hogy miért ne legyen jó… össze vagy törve, de nagyon.
S, hogy honnan jött mindez – most így az októberi húsz fokban?! Egy kedves hölgy napok óta írogat, hogy ilyen-olyan beteg, és jönne, de nem tudna… és különben meg hálás, meg ilyenek, segítsek neki valahogyan, mert megfázott. Kb. trolival húsz perce se van tőlem ide – nyavalyog, és zaklatott. Felajánlottam, hogy segíteni fogok és megkeressük a megoldást mindenre – ha felkeres!  – terápiás oldást javaslok. Felhívott rögvest, hogy sajnos nem ér, és annyira, de annyira jó lenne, de nem lehet… Gondolom valószinüleg az ágy húzza.
Pedig hétvégén is lehetne, meg munkaidőn után is jöhetne… de hát akkor sem jó neki.  Ismerem, és jól tudom, hogy egyébként meg semmi dolga. Igazából amiatt aggódik, ami már be is következett. Megemészteni nem tudja a történteket …és csak panaszkodik… figyelmet igényel, és húzza az időt önmagától, a gyógyulás felől. Amióta panaszkodik, vagy fél év óta  legalább húsz kilót hízott, mert munka után irány az ágy – és a relax muzsika – irtó jól szórakozik, azt mondja…és a szép még az benne, hogy reiki beavatottként teszi mindezt. Innen hogyan tovább? – tedd fel a kérdést legalább magadnak – mert ettől már lejjebb nincsen. Nahát, nahát, szavakat sem találok minderre.

Szeretettel várom továbbra is spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás
Oldás, blokkoldás – spirituális terápiák
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php