Konfliktusokkal terhes időszak következik az előttünk álló hétvége alatt!

Október 13, vasárnap 23:08-kor Telihold töltődik a Kosban. Energikusabbak és tettre készebbek lehetünk – a tűz energia alaposan felizzít.

Rombolás és építés! A Telihold hatása már három nappal holdtölte előtt érezhető lesz. A víz és a tűz elem kerül most össze. Törekedjetek a harmóniára – az egyensúlyra. Nagy energiák hatnak – rombolás és építés is lehet… Az elengedéshez kaphatunk extra energiát – illő lesz elengedni a felgyűlt harag minőséget, mielőtt teremteni kezdenétek. A Jupiter támogató energiájával körbeölel! Önbizalom erősítő varázslatoknak jó ideje lehet. Elengedő szertartásokkal szeretettel várlak!

A szombati Hold-Mars szembenállás már ingerült energiákat hozhat. Profetikus/jósálmaink sok üzenet hordoznak. Tisztánlátásunk megnő – rendet tenni lesz elég erőnk. Az őszinte, nyílt beszélgetéseknek jött el most az ideje – helyzettisztázó kommunikációnak van helye.
Ha nagy feszültségben lennél rendezd át a gondolataidat – hirtelen haragból, ne dönts el semmit. Igyatok sok folyadékot, lassuljatok le kicsit, a türelmetlenségnek nincs helye most. Figyelj, hogy ne keveredj akaratodon kívül viszályba, veszekedéssel csak rombolhatsz – egyeseknél szakításveszély is fennállhat.

Legyetek óvatosak a közlekedéssel, különösen a szembe forgalom alatt. Kerüld a provokáló, trollkodókat, őrizd meg a higgadtságodat – ne ítélkezz. A harmóniára törekedj, ahogy lehet, gyakorolj önfegyelmet a kapcsolataidban –  ne menj bele  zavaros ügyletekbe. Feszült energiák lesznek, de nem kötelező törni-zúzni, összeveszni, fejjel a falnak rohanni!

Az Időkapuban Jejazél őrangyal áll, Kamaél arkangyal csapatából, az Erősségek karából. Jejazél angyal marsikus ereje felszabadító energiákat áraszt. Felold minden alól ami elnyom, gúzsbaköt, gyötör, fojtogat, kínoz, vagy zaklat, nyugtalanít, szorongással tölt el. Imagináld őt, hogy hatalmas gyógyító rezgése segítségedre tegyen. „Jezalél angyal, add hogy a Te kegyelmedből eljussak a magasabb, spirituális szintű, lelkileg tiszta és békés, anyagilag is virágzó élethez. Jelzésed, üzeneted szeretettel veszem. Hálás szívvel köszönök, szeretlek Téged Ámen.”

A közeledő új teremtő lehetőségek felé cselekvő energiával legyünk. Ne álljunk meg félúton, kapcsolatainkban a Fény felé emelkedjünk. Karmaoldásnak is jó ideje lesz!

Szeretettel várom tanácsadásaimra a  spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Harmonikus  Teliholdas időszakot kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php