A karmának nincs humorérzéke

A legtöbb ember számára az élet harc. Pedig ez óriási tévedés: az élet nem harc, hanem játék.

Minden, amit elképzelünk, előbb vagy utóbb külsőleg is megnyilatkozik életünkben. Az ember, aki képes a jó dolgok felé irányítani képzeletét, eléri „szívének minden igaz szándékát” – legyen szó egészségről, gazdagságról, szeretetről, barátokról, a tökéletes önkifejezés képességéről, vagy akár a legmagasabb szintű ideálokról.
A képzelőerő – amelyet „az elme ollójának” is neveznek – folyton csak jár és jár, és a képek, amelyeket az ember a segítségével alkot, előbb vagy utóbb szembejönnek vele a valódi életben is. Hogy képesek legyünk megfelelő módon fejleszteni képzelőerőnket, először is meg kell értenünk az elme működését. Ahogyan azt a régi görögök is mondták: „Ismerd meg önmagad!” Az elme három fő részre oszlik, a tudatalattira, a tudatra és a tudatfelettire. A tudatalatti valójában olyan erő, amely nem rendelkezik önálló irányítással. Hasonlatos a párához vagy az elektromossághoz: arra megy, amerre vezetik.
Minden, amit az ember mélyen átérez vagy erősen elképzel, lenyomatot hagy a tudatalattiban, amely azután – bármiről legyen is szó – a legapróbb részletekig hűen meg is valósítja azt.

Ami nagyon fontos: sosem szabad megfeledkeznünk róla, hogy bármit is mondunk, van egy néma fültanúnk: a tudatalattink. Minden gondolat, minden szó nyomot hagy rajta, hogy aztán ezáltal a legapróbb részletekig megvalósulhassanak. Olyasmi ez, mint amikor egy énekes hangját érzékeny lemezen rögzítik. Ilyenkor minden hang, minden hangszín megörökítésre kerül.  Törjük hát szét tudatalattink régi, rossz lemezeit – a lemezeket, amelyeket nem szeretnénk megőrizni -, és vegyünk fel helyettük újakat, gyönyörűeket!
Az ember, aki egyszer felismerte a szavakban rejlő hatalmat, többé nem beszél meggondolatlanul. Elég csak megfigyelnünk szavaink hatását, és máris láthatjuk, hogy azok bizony nem pusztába kiáltott szavak, vagyis nem térnek hozzánk üresen. – Florence Scovel Shinn

Minden gondolatoddal teremtesz, figyelj oda, ki varázsol benned…

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – spirituális terápiák
Tudatalatti félelmek átírása, negatív emlék képek törlése
Teremtő programozás
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php