Azért jöttem….

Párkapcsolati bajba kerültem

“Tudsz-e szeretni anélkül, hogy birtokolnál vagy ragaszkodnál?” – Szepes Mária

Csinos, kedves, aranyos – nem kicsit izgatott. Ajánlottak, ezért jöttem. Kapcsolati gondjaim letettek – kezdi mesélni Editem. Régen minden jobb volt, nagy szerelemnek indult. Tudom sok év telt el, és a szerelem se mindig egyforma, hol ilyen, hol meg amolyan. De valahogy a megszokás, vagy nem tudom mi más – elmúltak a nagy érzelmek közöttünk. Nincs még vége,  ezt érzem…azért is jöttem. Talán valamit tudnának segíteni az angyalok – szerinted? – fordul hozzám az ügyfelem.
Míg vártam érkezését, elkészítettem a kapcsolat elemzési jegyzetem. Abból bizony kiderült feketén-fehéren, a tarot lapok is mutatják, hogy előző életbeli kapcsolat, karmikus allűrrel.  Kissé elhidegültek, habár a szeretet és a tisztelet még benne van. A kapcsolódási szám, a közös életszám, az asztrológiai képletük is kedvező.
A hölgyben, vendégemben kereshetjük a gondok okát –  ő unta meg a felesége szerepet és váltott át anyukára. Birtokol, utasítgat,  jó ideje párját apukának szólítja. Egyértelműen ezzel el is illant a romantika. Nincs hűtlenség, vagy szeretetlensége, csupán az érzelmek változtak meg a férje irányába. Már nem érdekli a szex, a házasélet, az anyaságban éli ki a női létét, abban teljesíti – tőle idézek: a kötelességét.
Hát varázsolhatunk is, ha nagyon szeretnéd, de neked is sokban kell majd változnod a párod irányában. Te is kellesz ehhez az angyalos mágiához. Először is kapcsolati szálakat tisztítunk, majd áldást kérünk az angyaloktól a  házasságra. Neked is kell hozzá egy kis varázslatot készítened az otthoni teredben. Elmondom hogy miként, hallgat figyelmesen, memorizál, értelmez.
De legfőképpen azon fogunk dolgozni, hogy visszatérjen a tűz és a kapcsolatba. A szerelem-szeretet nem múlandó, néha  talán veszti picit a fényét, ha nem foglalkozunk vele. Egy jó párkapcsolaton minden nap “dolgozni” kell – jegyzem meg  összegezve.
Csak egy kérdésem van feléje: Szereted-e még, és tiszteled-e még? Mert ha igen, akkor lehet változtatnia kialakult helyzeten. A válasz: igen lett. A terápiás beszélgetés alatt megbeszéljük hogyan újíthatja meg, és hogyan erősítheti meg a kapcsolatát. Az első találkozó része lett a szerelem tüzének felébresztése is – energetikai megoldással dolgozunk. Jó hatása van, már harmadnap vissza is igazol. Kedvező fordulat következik be – fokozatosan kiegyenlítődnek a dolgok, és visszaáll a régi harmónia a párkapcsolatukba. Még jönni fog hozzám egyszer, kétszer – amíg teljesen nem rendeződnek a házassági dolgai. Van még bőven mit magán dolgoznia – el kell elengedni az avitt kapcsolati mintákat.

Szerelmi mágiára a legjobb időszak: november 23. és december 1. között lesz. Izgalmas időszak, ne szaladsz el!
Ha úgy véled, érzed, hogy valami nincs rendben a kapcsolatodban keress meg, egyeztess velem. Párkapcsolat-elemzéssel, kapcsolati rontáslevétellel, szerelmi jóslással, angyalozással, személyre szóló terápiás párkapcsolati tanácsadással segíthetek. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu