Az újrakezdés, a megújulás idejében!

H   E   T   I         T   A   R   O   T
November 21-től november 27-ig.

Újholdas hetünk lesz!

Az újholdas hét lendületes erőt ígér. Szenvedélyes energiák hatnak – szerelem a levegőben! A plejádi rezgésekben alkalmas az időtér energiája – hétfő, kedd, szerda napban – a fogantatásra, ha családot szeretnétek készüljetek a babaprojektre. Szerelemi kapcsolat megerősítésére, új bevonzásra is remek lehetőség ígérkezik – használd ki a jó alkalmat. Szerelmet megerősítő angyalmágiákkal várom a Hölgyeket szeretettel.

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

Az Igazság VIII. – A  döntés, a felelősségvállalás ideje.
Az eszmecserék ideje lesz a hét elejének időtere. A Nap-Jupiter rezgésében- most tisztázhatod a félreértéseket, az elértéseket. Lehet békülni, megbocsátani, újrakapcsolódni. A szaturnuszi rezgések alatt jövőtervezésre, kreatív célok átbeszélésére is remek napok jönnek. Csakra-aura hangolásra, új élet programozás meditációra várom a hölgyeket angyalos stúdiómba.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
A meditációnak és mindenféle vizi tevékenységnek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A borsófőzelék-tükörtojással finom vacsora ötlet lehet. Fogyó- és tisztító kúra elkezdésére kedveznek az energiák – regeneráló masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára és fogorvosi vizithez is jó rezgések lesznek. A hajvágást inkább halaszd el, mert korpa-és csomós haj kialakulásához vezethet.  A Bak, a Bika, a Rák és a Szűz napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek – teremtsétek meg a jó lehetőségeket.  (A Hold a Skorpió jegyében jár, november 23-án, szerdán lép át a Nyilas tüzes jegyébe.)A Mágus I. – Kreativitás, cselekvés, önbizalom, önmegvalósítás, ideje.
Szerdán, november 24-én a Nyilas Újholdat üdvözölhetjük. Jó alkalom az új célok kitűzése mellett a régi terveink és feladataink felülvizsgálására, mert intuíciónk segítségével jó ötleteink támadhatnak, melyeket később megvalósíthatunk. Az Újhold előtti idők az elengedésnek kedveznek. A jelenlevő skorpiós energiák segítenek ebben. A nyilas újhold érzelmes energiákkal érkezik telíti a téridő minőséget. Mágiáknak, varázslatoknak jó helye lesz: Szerelmi jóslással, elengedő- teremtő meditációkkal, varázslatokkal és karmaoldással is kereshettek.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
A lazító masszázs remek program lehet, de ha túrázni van kedvez azt is megteheted.  Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.
A fahéjas szílvás gombóc akár uzsonnára, vagy esti desszertnek is kiváló lehet. Hajmosásra, erősítő masszázsra, kozmetikára. bőrápolásra remek lesz a hét középnek energetikája – a hajvágásra még mindig nem jó az alkalom, ezért nem javallott.  A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek – teremtsétek meg a jó lehetőségeket.  (A Hold a Nyilas jegyében jár, november 25-én, pénteken lép át a Bak föld jegyébe.)

Az Ítélet XX. – Megtisztulás, tisztulás, szabadulás, az  átalakulás ideje. Gyógyítás, gyógyulást segítő energiákkal áldanak az égiek. A Mars-Neptunusz rezgésekben érdemes céljaid elérése érdekében cselekvő energiákat is tenni: hozz létre valami nagyszerűt, alkoss, valósítsd meg az álmaidat. Oldásokkal, blokkoldással szeretettel segítek, ha elakadnál a sors-lehetőségeidben.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Az olvasásnak, sétának kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek. A zöldséges rakott krumpli akár hétvégére is szuper lehet. A hétvége energetikája kedvez a bőrápolásnak, a kozmetikának, a körömápolásnak, az erősítő-regeneráló masszázsnak is.  A Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek – teremtsétek meg a jó lehetőségeket. (A Hold a Bak jegyében jár, november 27-én, vasárnap lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)

A hét vége erőterében a plútói energiák segítségedre lesznek a sorsváltoztatásban. A misztikus rezgésekben érdemes szerelmi és bőségvarázslatokat, végezni. Figyelj oda, hogy mindenképpen tértisztítással kezd el a mágikus gyakorlatokat.
Az idő hidegebbre fordult – öltözzetek téliesen. Gondoskodjatok a meleg folyadékról is, a termosz mindig kéznél legyen.
A vasárnapi nappal kezdődik el az Adventi időszak –  meggyújthatjuk koszorúnkon az első gyertyánkat.
https://asajah.hu/adventi-erenyek-adventi-kisertesek-adventi-probak-2/


Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.
Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu