Ha összetörték a szíved, hallgass az eszedre!

Párkapcsolati tanácsadás ezoterikus Hölgyeknek

Ha úgy érzed, hogy valami gond van a párkapcsolatoddal, ne várd meg, míg a teljesen összeomlik. Keress meg, kérj időpontot, egyeztess velem kapcsolat-elemzésre, tanácsadásra.
Van amikor két nem teljesen összeillő félember él görcsösen egymásba kapaszkodva – de van olyan is, amikor két egész ember önsorsrontó karmát beteljesítő kapcsolódásban rezeg.
Fontos megtudnod a találkozásotok okát, és azt is, hogy mi a tanulság-tanítás abban, amit teszel, amit megélsz, amit megtapasztalsz benne. Miként lehetséges az együttélés – a szerelem-szeretet állapotában való kiteljesedés. Avagy hogyan lehet kilépni belőle, hogyan lehet emelt fővel tovább menni tőle. 
Ha elnyomó kapcsolatban élsz leginkább vese-gondokkal jelez a lelked testi tünetek formájában. Ez már erősen figyelmeztető jel, hogy nem a “pároddal” élsz. Ne várd meg, míg megbetegszel – a rossz kapcsolatokban tengődőknek hozhat komoly betegségeket: nőgyógyászati cisztákat, nagyobb bajokat is a mérgező kapcsolat.


Sok kérdésre választ kaphatsz az órás konzultációban. Használok a foglalkozást alatt tarot lapokat, számmisztikát és csipetnyi asztrológiát is – ezoterikus terápiákat – hasznos személyre szóló tanácsokkal látlak el.
Szeretettel várlak, ha rendet tennél a jelenlegi kapcsolatodban – és akkor is, ha egyébként meg gondod lenned  kapcsolat bevonzásban is. Kamerás messengeren is vállalok tanácsadást – érdeklődj a részletekről nálam. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu