Légy figyelmes a lelked üzeneteire…

Amikor érezni már lehet

Amikor itt szúr, ott fáj…de az orvos mégis azt mondja neked a leletek alapján,  hogy semmit sem lát, nincs betegség benned.  Ilyenkor az van, hogy a lelked jelez  a betegségtünettel – ami már az aurában jól látható! – hogy valami gond van, tegyél rendet az életedbe.  Ama bizonyos blokk úgymond  még nem ‘íródott’  át a fizikai testedre, nem teremtette meg a betegséget.   De már a tünet jelezgeti,  hogy hamarosan beérkezik valamelyik szervedbe. Vagyis anyagi szintre lép – ha lelki szinten nem oldod meg a problémádat. Ilyenkor ideje egy nagy lépést tenni az oldás felé.

Az energetikai  kezelés során, a tünetek nyelvének ismerete  alapján megérthetjük a keletkezni akaró betegség lelki okát. A terápiás kezelésekkel még idejében elcsíphetjük azt, így nem tud kiterjeszkedni a fizikai szervezetedben.
Ha egészséges szeretnél maradni – érdemes odafigyelni jobban a lelked üzeneteire – és ha nem tudod egyedül megoldani, akkor  legjobb  havonta egyszer energetikai kezelésekre, tisztításokra, blokkoldásra eljárni,  oldáson részt venni.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket az órás terápiára – egyeztess velem. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu