Készítsd fel immunrendszeredet!

Töltsd fel magad vitaminokkal és ásványi anyagokkal

Az őszi-téli időszakban fokozottan figyeljünk a C- és D-vitamin-bevitelre.  Remek energiafeltöltő a brokkoli, a cékla, a méhpempő, de olyan gyulladáscsökkentő fűszereket is érdemes használni, mint a kurkuma, vagy a gyömbér.
A hagymafélék: fokhagyma, vörös hagyma, lilahagyma antibiotikus és szintén vírusölő hatásúak. Almát, körtét, szőlőt is javasolt naponta fogyasztani, ezeknek a rostban gazdag, őszi gyümölcsöknek az antioxidáns tartalma jól védi szervezetünket
Immunerősítés céljából részesítsük előnyben az olyan gyógyteákat, mint az echinacea (kasvirág), ginzeng, kamilla, gyömbér és csipkebogyó.
A pihentető alvás a szervezet legfontosabb öngyógyító folyamata, De ne feledkezzünk meg a rendszeres mozgásról sem – sétáljunk a csodás őszi erdőben.

A rendszeres energetikai feltöltést is sokaknak segíthet, – hat naponta, két hetente, de legalább havonta egyszer javallott – ha úgy érzed fáradékony, gyenge, elesett vagy, vagy betegség után lábadozol. Jelentkezz be  hozzám a programra – szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu