Október 30-án a Mars retrográd mozgásba vált

 A Mars tolató mozgásba vált az Ikrek jegyébe!

A Mars tüzes bolygó, a lendületet, az energiát és a szenvedélyt képviseli. Most kissé alábbhagy ez az energia. A türelmetlenekre kissé stresszes, kihívásokkal teli időszak jöhet.
A Mars őrzője Kamaél arkangyal – vedd fel vele a kapcsolatot. Hatalmas védelmező és tanító is egyben. Kamaél segít, hogy elég erőt és bátorságot találjunk az akadályok és az ellenségek leküzdéséhez. Angyal meditációban is kérheted a segítségét – de küldhetsz fel hozzá fohászt is, amiben ha lecsendesedsz válaszokat is kaphatsz sorsügyeidben.


Október 30-án a Mars az Ikrek jegyébe hátrálásba kezd. Egészen 2023. január közepéig tart a retrográd mozgás.
A retrográd hatás a féktelen rohanásban, kapkodásban állít meg, gondolkodásra késztet – a várakoztatás alatt újragondolhatod, átvizsgálhatod a lehetőségeidet.
Ha komolyan veszed ezt az időszakot, lehet, hogy még jobb megoldásokat is találhatsz, mint előzőekben tervezted, sőt még sikeresebb ötleteid jöhetnek.

A retrográd időszak mindig extra időt terveid újragondolására. Legyetek türelmesek és meggondoltabbak magatokkal és társaitokkal. Ügyeljetek, és figyeljetek jobban a közlekedésben is!

Ha úgy érzed, hogy válaszokat keresel: párkapcsolatoddal munkáddal, karrierrel kapcsolatban van kérdésed, illetve döntéshelyzetben vagy – spirituális tanácsadással kereshetsz. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket!

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu