Megújuló energiákban!

H   E   T   I       T   A   R   O   T
Augusztus 22-től augusztus 28-ig.

Újholdas hetünk lesz!

A Jupiter, a Szaturnusz, az Uránusz, a Neptunusz és a Plútó még mindig hátrálásban: a sorsépítés átgondolásában ad erxtra időt nekünk – a körülmények változásában.
Gyógyításra, lélek kommunikációra, szerelemi kapcsolat gyógyítására az augusztus 23, 24, 25-én remek időben leszünk a merkúri energiákban. Tisztánlátásunk megnőhet, főleg a böjti időszakban: 25-28-ig között az uránuszi energiákban. Érdemes elengedni a háborgó erőket, a szeret teréből töltekezzetek!


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:

A Pápanő II. – Itt az Idő a cselekvésre.
Bőségszertartásokra kiváló a hét elejének energetikája a Vénusz-Mars rezgésekben. Kapcsolat gyógyításra, párkapcsolat lélekszint emelésére,összerezegtető angyali áldásra is kitűnő energiák járnak. Elengedésre, és sorstisztító- karmaoldó beszélgetéseknek is jó ideje lehet a Merkúr-Plútó kapcsolódásban. Szerelmi jóslással, kapcsolat-elemzéssel, párkapcsolati tanácsadással szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket!
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Remek program lehet kert,növényápolás.Nem ajánlatos műteni az melleket, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Fogyasszatok idény gyümölcsöket – lepjétek meg magatokat, és szeretteiteket vitaminokban gazdag étrenddel.  Masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára, tisztíztó- és fogyókúra elkezdésére remek napok lesznek.  A Rák, a Szűz, a Bak és Halak napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek – vegyétek észre a jó lehetőségeket! (A Hold a Rák jegyében jár, augusztus 24-én, szerdán lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)

Az Erő XI. – Használd spirituális erődet!
Nagy lelki beszélgetések jó ideje lehet a hét közepe – mély gondolatokkal merüljetek el az eszmecserékben, a szeretet rezgésével. Hatalmas segítő üzeneteket, égi jeleket kaphatunk szellemi vezetőinktől, égi segítőinktől – érdemes ráhangolódni az álomüzenetekre – Gábriel arkangyalt hív, ő megfejtheti neked. Az Oroszlán Hold az önismereti munkádban segíthet – most felfedezheted belső értékeidet. Felsőbbrendű Én gyógytó angyalos meditációval várlak,amelyben lélekrészeiddel rezegtetnek össze az angyalok, hogy egy magasabb minőséget érhess el lelki szinten – várom a jelentkezéseteket!
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
A kirándulás, családi-baráti program kellemesnek ígérkezhet. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Készíthettek grill- és párolt zöldségeket – könnyed-ebéd,vagy vacsora lehet. A tisztító kúrát tovább folytathatod, a kozmetikusodat is bátran felkeresheted, hajmosásra a csütörtök, vágásra a csütörtök, péntek is alkalmas.  A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek! (A Hold az Oroszlán jegyében jár, augusztus 27-én, szombaton lép át a Szűz föld jegyébe.)

A Mágus I. – Kreatív rezgésekkel vágj bele az újba!
A jelenlevő Vénusz-Uránusz, Nap-Hold-Mars kapcsolódás a létrehozás energiáját erősíti meg. A Szűz Újhold támogat minden újba kezdeményezésben. Készíthetsz vágylistás, és terveket a jövőtervező energiákban. A Vénusz-Szaturnusz-Uránusz energiák segít felismerni a rossz mintákat, és a változtatásra inspirál majd, a teljesebb lét-érzés felé vezet. Légy jelen teljes lényeddel és szövetkezz az égi teremtő energiákkal az újhold rezgésekben. Kapcsolódj imával az Univerzum teremtő erőihez. Teremtő- és szerelmi angyal mágiákkal kereshettek bátran!

A hét vége föld elem minőségben lesz.
A takarítás hasznos időtöltés lehet.  Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek.
A salátákról se feledkezzetek meg a hétvégi menünél – remek vitaminforrás. A Szűz újholdban gyomorkímélő ételeket illik fogyasztani. Masszázsra, bárápolásra, kozmetikára, hajvágásra remek lesz a hétvége energiája. Új életmódba kezdeni, régi rossz szokásoktól elválni az újhold ereje kedvező, de védőoltások beadására kedvezőtlen nap lesz. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűek számára ígéretes lehet a hétvége energetikai tere – hacsak nincsenek büntiben! (A Hold a Szűz jegyében jár, augusztus 29-én, hétfőn lép át a Mérleg levegő jegyébe.)

A misztikus-mágikus újholdban bátran varázsoljatok! A jelenlevő teremtő energiák alkalmasak az elengedésre, az oldásra és a blokkoldásra is.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra, szeánszra Budapesten, a stúdiómba.
Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe való betekintést is.
Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív, békés hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető -érdeklődj a részletekről.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu