Leszakadt lélekrészek – energetikai kezelések

Amikor a fájó múlt visszaköszönöm

Jelentős (vagy jelentősnek megélt) traumák hatására rögzült lelki állapotok, melyek a kialakulásukhoz hasonló helyzetben ”aktiválódnak” és egy különálló személyiséghez hasonlóan hatnak, “viselkednek”. Az önismerettel foglalkozók előszeretettel nevezik az ilyesmit “gombok”-nak, amiket megnyomva tudattalanul egy régi minta szerint kezdünk működni, vagy amelyek régi érzéseket hoznak ismét felszínre, amik a jelen, valós helyzetben sokszor indokolatlan, túlzott, működésképtelen reakciókat eredményezhetnek.
Én szeretem a „tüske” példát is használni: megérkezik az új csodálatos partner az életünkbe, s megsimítja a karunkat. Mi felszisszenünk kérdezve: miért bántasz? hát te is?
Pedig csak azért fáj a simítás, mert előző kapcsolataink tüskéit még nem szedtük ki a kezünkből, s így bármilyen finoman közelít hozzánk az új erő, nem tudjuk átadni magunkat örömeinek. Aktiválódnak bennünk a múlt sérelmei, amit kivetítünk az új emberre. Ő pedig szegény nem érti, hogy milyen rossz tréfába keveredett. Hát vagy odébbáll vagy elkezd védekezni, vagy a legjobb esetbe szembesít minket önmagunkkal, hogy ez nem az ő „sara”, ezt nekünk kell helyretenni, magunkban.
A lélekrész leszakadását kiváltó helyzetek sokfélék lehetnek. Gyermekkori megvigasztalatlan élményeink, későbbi veszteségeink, fájdalmaink. Ezekben a helyzetekben mind otthagyhattuk lelkünk egy-egy részét, amely a tudatalattiban őrzi a sérelmet, s hasonló helyzetekben számunkra is érthetetlenül, indokolatlan heves negatív érzéseket válthat ki.
Egészen apró életszituáció, vagy veszteség teljesen kivetkőztethet magából egy „normálisnak” vélt embert, de sokszor elég a veszteség vagy a veszély gondolata is. – Dr. Norma Delaney

Oldó terápiákkal, érzelmi blokkoldással energetikai gyógyászként is szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket terápiás kezelésekkel!
Jelentkezz be a programra – az oldó energiák segítségével egy felszabadult lélekkel magasabb rezgésű lelki életet élhetsz meg, visszatalálhatsz önmagad csodás lényéhez, tiszta fényéhez. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu