Örömködve élvezd a létedet!

H E T I   T A R O T !
Szeptember 23-től szeptember 29-ig.

Újholdas hetünk lesz!

Békés erővel éld meg ezt a hetedet – és használd ki a jó lehetőségeket. Legyen terved, ha tudod hová igyekszel könnyebben megteremted. Ha az életfeladatodat keresed – spirituális kérdésekben  – fordulj hozzám konzultációs időben. Egyébként meg sok útmutatást kaphatsz ezen a héten is az égiektől, de sok tanítás is jöhet. Légy befogadó minderre!

 

A hét eleje víz elem minőségben lesz.
A Főpapnő II.
A Nap a Mérleg jegyébe lépett – ezzel hivatalosan is elkezdődött az ősz. Őszi napéjegyenlőség  érkezik meg. http://asajah.hu/ezovilag/oszi-napejegyenloseg-venusz-a-merlegbe-lep-szent-mihaly-napja.php
Halott kommunikációnak is ideje lehet – ha elhunyt szeretteiddel szeretnéd felvenni a kapcsolatot, bátran keress meg. Kapcsolataidban kiegyensúlyozott érzelmekkel légy jelen – oldásnak, blokkoldásnak is jó ideje lehet. Ami már túlhaladott onnan lépni kell! A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedveznek most az energiák. Nem ajánlatos műteni a melleket a gyomrot és a nyombelet. A családdal, szeretteiddel eltöltött minden program igen jóleshet. A szénhidrátok most jobban és könnyebben felszívódhatnak: süti, tea, gyümölcs a legjobb nasi lehet. (A Hold a Rák jegyében lesz jelen.)


A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
A Császárnő III.
A Mars a Mérlegbe csusszan – harcias kedvedet harmonizáld, ha lehet, konfliktushelyzetet generálhatsz vele. (Van, aki igen cirkuszolós kedvében lehet – vigyáz vele!) Terveid megérnek, jó lehetőségeid lehetnek pénzügyekben – munkahelyet találsz, anyagi nyereség jöhet, lakásügyben is támogatás lehet. Előremozdulhatnak pénzügyeid.
A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek lehet szerencséje. Nem ajánlatos műteni a szívet, az ereket és a gerincet. A társasági összejöveteleknek kedveznek az energiák – kapcsolataidat ápold. Szerelmi tarottal segíthetek. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje. Ha szereted,  a rántott sajt igen jóleshet, akár kis porciókban, könnyű salátával a közös piknikhez is tálalhatod. (A Hold az Oroszlán jegyben jár majd.)

A hét vége föld minőségben lesz.
A Nap XIX.
Légy pozitív – engedd láttatni a valódi önmagad. Blokkoldással, félelemoldással fordulj hozzám bátran – önbizalom erősítő terápiákkal segíthetek. Mérleg Újhold fűszerezi a hétvégénket. A hogyan tovább tervekkel már a hét elejében is készülhetsz…Ha tudod mit akarsz már félig el is érted. Különleges, misztikus energiák hatnak – lesz olyan, aki élete nagy szerelmére bukkan majd. De vigyázat, a  Bak Plútó is bekavarhat.
A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehetőségei lesznek a hétvégében. Nem ajánlatos műteni a csípőt, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok most a zsírok, olajok. A görögsaláta remek étek lehet – ha kedvelitek. A hétvége erőterében a természtbenjárás jó időtöltést lehet.
(A Hold a Mérleg jegyében lesz.)

Pihenésre, lazításra, szórakozásra – elmaradt ügyek intézésére jó alkalmak lesznek. Baráti találkozóknak, szerelmi ügyeknek, buliknak is jó helye lesz a héten – használjátok ki a lehetőséget. Töltődjetek, és engedjetek magatoknak bölcs lehetőségeket. Az Élet szép, de élni tudni kell! Aktiváld a Lélektudatosság energiád mindenképp…

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok.
Tértisztítás.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php