Oroszlán-kapu – mágikus energiákban

A misztikus portálban

Augusztus 8-án egy misztikus égi ‘dimenziókapu’ nyílik. Ez a portál valójában egy kozmikus kapu a fizikai és a spirituális világ között. Ez a csodálatos energia a végtelen szeretet beáradásával a segítségünkre lehet abban, hogy elengedd tudatosan a benned levő alacsony rezgésű fekete energiákat.
Emeld a rezgésszintedet –  tisztítsd a szívcsakrád, aktiváld a földcsillag, a lélektudatosság, a lélekbölcsesség és csillagkapucsakrád. (Ha egyedül nehezen menne energiagyógyász-angyalterapeutaként  oldással, blokkoldással és transzcendentális  csakrahangolással segíthetek neked  ebben.)

A 8-as a végtelent szimbolizáló szám. A kettős 8-as azt jelenti hogy a végtelent két irányban tudod egyszerre megnyitni – az anyagi világban és az égi világban. Ez az energetika felébreszti a DNS-t, magas szintre rezegteti fel az emberi energetikai mezőt, ezzel emeli a tudatosságot. A fizikai testbe beáradnak és beintegrálódnak a magas vibrációs frekvenciák és az ébredés kódjai.
Az arra megéretteknek megnyílhat a harmadik szem csakrája, a köldök csakrád is hatalmas erővel telítődhet – igen magas energetikai szinten létezhetsz.

Kapcsolódj és csatlakozz a hozzád hasonló magas rezgésű emberekhez. Légy hálás a létezésnek, okosan meggondoltan beszélj, kommunikálj, és cselekedj.
H
asználd ki ezt a napot egy ‘teremtő szertatásra’. Aktiváld a spirituális erődet. Csodás lehetőség  adott teremteni most kapcsolati, anyagi, karrier stb. dolgokban is.
A bőségkapuban vizualizáld – augusztus 8-én este 8 órakor ér a csúcspontjára e magas rezgésű energia – amit el szeretnél érni. Erre a napra bejelentkezz hozzám angyalmágiára – érdeklődj a részletekről nálam.
Összpontosíts a jövődre, a terveidre, a céljaidra – küld fel az égnek imáidat. Fogadd be az Isteni végtelen szeretetet, hogy az örök van kiáramolhasson az életedbe.
Kapcsolódj be szeretettel és teljes odaadással ebbe a csodás energiába! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu