Célorientált rezgésekben

H   E   T  I        T   A   R   O   T
Augusztus 8-tól augusztus 14-ig.

Teliholdas hetünk lesz!

Lelkesítő energiákban kezdjük a hetet a a Rák-Vénusz trigonban, majd a Halak szextilje a Bika Marssal a Vízöntő holddal teljesedik ki. A hét elejének uránuszi erőterében oroszlán-dimenziókapu nyílik. elérkezett az idő – tegyünk is valamit fizikailag álmaink, céljaink érdekében. Figyelj oda az égi üzenetekre, megérzéseidre, a belső hangodra, arany angyalod, Felsőbbrendű éned sugallataira. Ők tudják mi a jó neked, mit érdemes tenned, hogy előbbre juss terveidben.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:

Az Ítélet XX. – Égi segítség érkezhet. Megtisztulás, tisztulás, szabadulás ideje, átalakulás ideje.
Karmaoldásra is hangolódhatsz a szaturnuszi enerigákban – jóvátenni, rendezni lehet most könnyebben spirituális adósságaidat. A plútói rezgések a Vénusszal szövetkezve a megszépítés, alkotás tökélesítésére inspirálhatnak – kapcsolat gyógyításra is jó időben leszel – harmóniában kapcsolódj szeretteidhez. Karmaoldó meditációval, angyalos kapcsolat gyógyítással is kereshettek, szeretettel várom a Hölgyeket!
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Mindenféle szabadtéri program remek időtöltés lehet. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Készíthettek gyümölcssalátát is desszertnek. Masszázsra, kozmetikára, bőr- és körömápolásra, hajmosásra kedvező lesz a hét eleje. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyűek számára ígéretes lehet a hét eleje – teremtések meg a jó lehetőségeket! (A Hold a Bak jegyében jár, augusztus 10-én, szerdán lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)

A Csillag XVII. – Hosszú távú dolgokkal, távlatokkal való foglalkozás. 
Önfejlesztésre, önelemezés kedvező energiák hatnak – lelkileg is megújulhatsz. Tégy valamit ma magadért, önértékelésed toppon legyen. Lépj tovább onnan, ahol már nincs helyed. Meditációdban kapcsolódj őrangyalod fényéhez – magabiztosságot sugárzó rezgésekben választani és dönteni is egyszerűbb lehet. Alakítsd át az életedet, tedd szebbé a jelenedet. Tégy olyat, amit régóta tervezel – a Nap-Uránusz nagy segítőd lehet. Termékenységet aktiváló energiák hatnak a vénuszi időtérben – kreatív energiákkal tevékenykedhetsz. Tarot opciókkal várlak szeretettel, ha elakadnál a döntéseidben.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Kirándulásra, baráti találkozókra kitünő lesz időtér minősége. Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  A mennyei gyümölcsszósz akár főfogás is lehet, önmagában, vagy grill húsok mellé is tökéletes.  A kozmetikusokat és a masszőrödet, a manikűrösödet is bátran felkeresheted – hajmosásra, hajfestésre is kedvező lesz a hét közepe. A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyűek számára kedvező lehet a hét közepe – vegyétek észre  a jó lehetőségeket!  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, augusztus 12-én, pénteken lép át a Halak vizes jegyébe.)

 

A Halál XIII. – Elengedés, lezárás, továbblépés, megújulás és új kezdet.
Pénteken a Vízöntő jegyében kiteljesedő holdat üdvözölhetjük. Nehézségekkel-kihívásokkal teli nap lesz.  Légy tudatos és kerüld a problémás helyzeteket, vitákat. Éjjeli álomüzenetekkel kedveskednek az égiek: megmutatják mi az amit engedj el, hogy kiteljesedjen az életed. Másnaptól már a Halakban járó hold a megtisztulás, a tisztítás és a megújulás idejét jelöli. Kedvező lesz az idő a jövőtervezés is a Nap-Szaturnusz rezgésekben. A Mars-Plútó pedig nagy tetterővel áld meg az átalakító-szervező-rendező munkádban. Sorselemzéssel, negyedéves tarot útmutatóval segíthetek – bátran keress meg, rugalmasan egyeztetünk a konzultációra.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Bármilyen vizi-program szuper időtöltés lehet. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesznek. Igyatok elegendő folyadékot a nyári nagy melegben – rendszeresen hidratáljatok!
Hajmosásra a péntek előnyös lesz, szombat, vasárnap viszont a hajvágást, ha teheted, inkább halaszd el, mert korpa-és csomós hajhullás kialakulásához vezethet. A pénteki nap a fogorvost nagy ívben kerüld el, mert kedvezőtlen nap lehet. Bőrápolásra, és fogyó-tisztítókúra elkezdésére remek lesz a szombat-vasárnap erőtere. A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse hét végében –  legyetek figyelmesek!  (A Hold a Halak jegyében jár, augusztus 14-én, vasárnap lép át a Kos tűz jegyébe.)


A hét vége a Szaturnusz energiákkal telítődik. Fontos, hogy ezekben a napokban azokkal a dolgokkal foglalkozzunk amelyek a leginkább fontosak, szentek és s szeretetteljesek a számunkra. Angyali minőségeket szólíthatunk meg, hívhatunk terveink alaposabb átgondolásának segítésére.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra, szeánszra Budapesten, a stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe való betekintést is.
Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető -érdeklődj a részletekről.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu