Sorsrendezős – békülős – megbocsátós időszakban

H    E    T    I           T    A    R    O    T
Szeptember 3-tól október 9-ig.

Teliholdas hétvégénk lesz!

A héten növekvő holdban járunk – vasárnap a Kos teliholdat köszönthetjük. Belecsapunk szép lassan az őszbe – az épp aktuális időjárás szerint illendően öltözködjetek. Vigyázzatok az egészségetekre – az ’ember’ hónapok már nyirkos levegőt hoznak, csalósak lehetnek a napsütötte percek, megfázás veszélyes idő lesz.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:

Az Akasztott XII. – Nézőpont váltás, égi útmutatás.
A Hold-Jupiter kapcsolódásában a családi dolgaink rendezésére, mély lelki beszélgetésekre  kedvező energiák lesznek adottak. Jobban ráláthatsz sorsdolgaidra – érezni fogod miként cselekedj. Elengedésre, karmatisztításra, jóvátételre is remek időben lehetsz. Éjjeli, hajnali segítő álmainkban szellemi vezetőink üzennek – érdemes aktiválni a lélektudatosság, lélekbölcsesség és csillagkapu csakrád. Csakra hangolásokra szeretettel várlak angyalos stúdiómban téged is.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Kellemesnek időtöltést lehet a zenei program – gondos háziasszonyként érdemes a lakást átszellőztetni.  Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek.  Igyatok elegendő folyadékot – gyógyteákat! – mézzel, citrommal ízesítve. A kozmetikusodat és a masszőrödet is bátran felkeresheted, hajmosásra, és festésre is kiváló lesz a hét eleje. A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre!  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, október 6-án, csütörtökön lép át a Halak vizes jegyébe.)

A Császár IV. – Irányítás, vezetés, önbizalom és rend.
Az alternatív gyógyításnak kedvező napok jönnek – kreativitásunkat növelhetik a jelenlevő energiák. A jelenlevő Merkúr-Plútó kapcsolódás a kommunikációnak, a megbeszéléseknek, az eszmecseréknek ad rendező békítő energiát. Érdemes a hét közepére időzíteni a nagyobb sorslépéseket. Sorselemzéssel – tarot előretekintéssel is kereshettek – belenézhetünk a jövődbe!
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Kellemesnek program lehet a kertészkedés, kirándulás. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Fogyasszatok minél többfajta idénygyümölcsöt: a gyümölcs-sali kiváló desszert lehet. Kozmetikára, bőrápolásra kitűnő lesz a hét közepének energiatere , a hajvágást halaszd el, mert korpa- és csomós haj kialakulásához vezethet.  A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyűeknek jó lehetőségei lehetnek – legyetek tudatosak! (A Hold a Halak jegyében jár, október 8-án, szombaton lép át a Kos tűz jegyébe.)

A Mágus I. –  Kreatív cselekvés, önmegvalósítás.
Vasárnap érkezik a Kos telihold energiája – a nagy találkozásban a Mars és a Vénusz is jelen lesz. Gondolt végig mit kérsz az égiektől, köszönd meg az áldásos segítséget, emelő lehetőségeket, majd  csendesedj le és figyelj oda a fentről jövő üzenetekre is. Ha ráhangolódsz segítőidre hasznos sugallatokat kaphatsz. Szertartásmágiára, angyal varázslatokra, elengedő- teremtő szertartásra is várom a Hölgyeket most is szeretettel – előre egyeztetni szükséges.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Kellemesnek program lehet a testedzés, hasznos a lomtalanítás, és sikeres az ügyintézés. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Táplálkozzatok egészségesen – kerüljétek a tartósítószeres , mérgező szintetikus adalékanyagokkal megszórt termékeket.  Szépítkezésre, kozmetikára legjobb lesz a szombat, hajmosásra pedig a vasárnap. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas, és a Vízöntő napjegyűekre kedvező energiák hatnak – szövetkezzetek az égiekkel! (A Hold a Kos jegyében jár, október 10-én, hétfőn lép át a Bika föld jegyébe.)

A hétvége uralkodó rezgése a Mérleg-Vénusz és a Kos telihold a párkapcsolatokra élénkitőleg és harmonikusan hat majd. A közlekedésben viszont legyetek körültekintőbbek, és óvatosabbak.
Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe való betekintést is.
Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető -érdeklődj a részletekről.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu