Az átalakítás hónapjában!

Októberi energiákban  – őszhó havában

Egy új sorskör, egy új ciklus indul el ebben a különleges hónapban. Október a 10-es szám rezgése alatt áll. A tízes Az isteni rend, a befejezettség és a tökéletesség száma. Erre a hónapra a Világ XXI. lapot húztam a Kazanlár-féle tarot nagy arkánumából. Teremtsd meg a saját világodat. Ha a sorsodat be akarod teljesíteni, a családról való gondoskodás lesz a cél, másként újratervezve, működőképessé tenni elengedni az értéktelent, és megőrizni az értékeset.
A n
api konfliktusok kényszeríthetnek a másfelé elindulásra, a sorsod felél. A jupiteri energia azt üzeni: Bízz magadban, csináld, amit tudsz, csinálj valami mást – ha nem tudsz balra menni, menj jobbra, használd a józanparaszteszedet – találd meg a jó megoldást. 
Zadkiel arkangyal
  a Jupiter bolygó őrzője most is segíthet neked. Komoly lehetőségeket és mély felismeréseket okos ötletekkel ajándékozhat meg, imagináld angyalszertartásban.

Eben a hónapban több bolygó is irányt vált, a retrográdból állásból. aktívba fordul. Ha tudatos vagy elindíthatod az életed a pozitív irányba. Minden kihívás egy megoldandó feladat – légy optimista sorsépítő kedvedben. Állj bele a tennivalóba és valósítsd meg a terveidet. Ha elakadtál sorsutadon spirituális tanácsadással kereshetsz.

A hónap legfontosabb napjai:

Október 2-án a Merkúr bolygó elindul ismét égi útján. Múlnak a kommunikációs, közlekedési akadályok, gyorsabbá válhat az ügyintézés is.

Október 9-én érkezik a Telihold a Kos jegyében. A kapcsolatok újraértékelésének ideje lesz. Ami működésképtelen azt zárd le, ami frissítésre szorul azt aktiváld be.
Ugyanezen a napon a Plútó befejezi tolató mozgását és aktívba vált. Gyökeres változásokat hozhat mindenki számára: sorsdöntő lépések megtételére ösztönöz.

Október 11-én a Merkúr a Mérleg jegyébe lép át.  Gondolkodásunk, kommunikációnk diplomatikusabbá válhat – könnyebben megérhetjük magunkat másokkal. A probléma megoldó energiákban tudatosabban léphetünk, a változásokra nyitottabbá lehetünk.

Október 23-án a Nap és a Vénusz is átlép a Skorpió vizes jegyébe. Ősziesebb karaktert kap a természet is. visszahúzódottabban befelé figyelősebbek leszünk – a harmóniára való törekvést érdemes lesz fejlesztenünk.
Ugyanezen a napon a Szaturnusz is elindul előre. Idő lesz a teremtésre – összeszedettebb energiákkal építhetjük a sorsunkat.

Október 25-én a Skorpió Újholdat köszönthetjük. Ez a különleges újhold nagy transzformáló erővel bír majd – hatalmas teremtő energiákkal áldanak az égiek. Teremteni, varázsolni inspiráld magad.

Október 30-án a Mars az Ikrek jegyébe hátrálásba kezd. Egészen 2023. január közepéig tart a retrográd mozgás. Lassuljatok le kicsit, legyetek tudatosabbak, és meggondoltabbak.

Töltekezzetek az őszi napfény sugaraival, egyetek vitamindús ételeket italokat, erősítsétek az immunrendszereteket. Mozogjatok, sportoljatok, túrázzatok, kiránduljatok a földhöz kötéssel a gyökércsakrát erősítsétek – tartózkodjatok a friss levőben, a pompázatos színekkel megáldott, spirituális őszben.
Az ősz arkangyalai: Haniel, Rafael, Zadkiel és Jeremiel – imagináld őket, hogy sikeres időben, szerencsés helyzeteket élj meg.
A Október hava gyökeres változásokat hozhat Mindenki számára. A tanító jellegű fordulatok a megoldásokra ösztönöznek. Minden pozitív feladat megoldással csak nyerünk. Pánikolás helyett a megoldásra  összpontosítsatok – esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak. Itt az ideje, hogy változtass ott, ahol tévútra futottál – indítsd be az új elképzeléseidet, terveidet. A belső békéd erős magabiztossággal ajándékoz meg, növeli a rezgésszintedet és segít a pozitív dolgok bevonzásában. Sok sikert kívánok a tudatos teremtő munkádhoz!

Ha kíváncsi vagy neked mit tartogat jelentkezz be hozzám negyedéves tarot előretekintésre. A konzultáció alatt használok számmisztikát, csipetnyi asztrológiát és auraolvasást is. Grátisz: csakra-aura-meridián-nadi tisztítás, energetikai feltöltés, rezgésszint emelés. Kamerás messengerre is kérhetsz tőlem időpontot! – érdeklődj a részletekről nálam.
Csodákkal megáldott, varázslatos hónapot kívánok szeretettel Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu