Személyre szóló spirituális terápiák Neked!

Minden pillanatban teljes szívvel élj!

“Ahogy emelkedik a rezgésszint, úgy növekszik a stressz, feszültség az emberek között. Vannak emberek, akik nem akarják a változásokat és nem képesek ezeket az új rezgéseket befogadni.
Ők maradnak a saját rezgés szintjükön, viszont azok, akik emelkednek, már nem tudják elviselni a durva energiákat. Ilyenkor a két tábor energiája egymásnak feszül.
Sokszor tapasztalhatjuk, hogy régi barátok, ismerősök maradnak el mellőlünk és új ismeretségek születnek. A hazugságok, önáltatások ideje lejárt. Mindenkinek szembe kell néznie saját félelmeivel, megoldatlan ügyeivel. Mindenki saját magáért felelős, persze útmutatást kérhetünk, de az úton egyedül kell végig mennünk.
Nem szabad elfelejtenünk, sose vagyunk egyedül!Aki megtalálta “középpontját” , messzire sugárzik! Hívójele bejárja a világot, és akinek szól, meghallja s válaszol. Rokon lelkek, ha tiszták, állandó adásban-vételben vannak. Ne félj, hogy társtalan maradsz.
Szíved adásban van és megtalálod a veled “egyívásút”. Minden az “adó” erején és tisztaságán múlik.Ha csillagodat követed, életed is megváltozik.Régi szokások, szemléletek és társak is elmaradnak.
Mások jönnek helyettük…” Müller Péter


Segítő, személyre szóló tanácsadással szeretettel várom továbbra is a spirituális úton járó Hölgyeket! Ha valaki segít neked, az nem kudarc. Azt jelenti, hogy nem vagy egyedül.

Blokkoldások – rezgésszint emelés – csakra-aura tisztító harmonizálás – teremtő programozás, félelem oldás, önbizalom erősítés –  terápiás konzultációban. Időpont egyeztetéssel bátran keress meg!

Élj magas rezgésszinten, hogy teremteni tudd életed, sorsod minőségét!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot- Számmisztika- Csipetnyi asztrológia
Spirituális terápiák – energetikai tisztítások
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612 – hétvégén is elérhető vagyok, előre egyeztetéssel!
Bejelentkezés: délelőtt 10-től este 20-ig.
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php?fbclid=IwAR3z4hHFnmOuK1Z6ndXk0yEx3HZEhGhZdb2C3asCG9ZMnOsUWTxOoquvKPs