Szeptemberi energiák – izgalmas hónap elé nézünk!

 

Szeptember Nagyboldogasszony hava – Szent Mihály hava.

A Szűz hava  nemcsak a külső, hanem a belső rendrakás ideje is.

A tarot nagy arkánum kilencedik lapja tartozik hozzá – a Remete, a bölcsesség lapja. A megfontolt türelem mindennek az alapja. A jó ítélőképességről szól ez a kártya, ha életedben ezek a tulajdonságok megtalálhatók, akkor inkább arra figyelmeztet, hogy túl magas a mércéd magaddal, másokkal szemben. Ha hiányzik, akkor inkább az a mondandója, hogy enged felszínre jutni a kritikus énedet. A számmisztika kilencese egy magas rezgésű mágikus szám – a beavatás, a bölcsesség rezgése.

Fordulatos, izgalmas hónap elé nézünk. A Szűz principiuma a Merkúr, a gondolkodás ereje. A Merkúr és a Mars együttállása a gyors, intenzív döntések haladások energiáját adja e hónapnak meg. Viták, veszekedések, viharos nézeteltérések – szerelmes szövetségek, de akár életed párjára is rátalálhatsz. Ebben a csodás hónapban alkotóerőd teljében lehetsz. Azt tedd, aminek eljött az ideje. Mértékletességgel élj – írd át a negatív kapcsolati mintáidat – a Szűz hava ebben segít neked.  Párkapcsolati konzultációval kereshetsz, ha nem találod a a helyes irányt. http://asajah.hu/gondolatok/asajah-parkapcsolati-konzultacio.php

A hónap elejében  a jövőt tervezve, a Vízöntő energiájában hatalmas mentális erőt kapunk a sorfeladataink felvállalásában. Meditálj rá és ismerd fel, hogy minek hol a helye az életedben. Érezd meg, hogy a helyeden vagy-e az sorsodban, és ha nem, hol van a te helyed. Kikkel vagy együtt, merre tartasz, velük tartasz, vagy olyanokkal, akik teljesen mást akarnak. Hangolódj az energiákra, mert így termékeny, és kreatív lehetsz az elkövetkezendő hetekben, különösen szeptember 19. minősül igen intenzív napnak, ha babát szeretnétek gondolajtok erre aznap.
A hónap közepe pedig már az érzelmektől fog szólni: a Vénusz és a Merkúr a kapcsolati kérdések meghozatalában segíthet. Ha szeretnéd megtartani, erősíteni, mélyíteni a pároddal a kapcsolatotok minőséget most megteheted, harmonizálhatod a helyzeteteket. Ebben a jelenlévő, szenvedélyes skorpiós energia is besegít. Ha pedig nincs közöttetek egyazonos hullámhossz, jobb, ha továbbállsz, kirezegsz – ami nem működik, jobb ha elengeded. Ha nem hoz már áldást, ha nem hoz örömet, ha csak megszokásból élsz mellett. Ez az állás e hónap 10-15-éig nagy bizonyossággal telíthet, mérlegeld a párkapcsolati státuszod és helyzeted. Beszéld meg a partnereddel, hogy hogyan tovább, merre tartson a kapcsolatotok. Kapcsolati tisztításokkal kereshetsz: http://asajah.hu/ezovilag/parkapcsolati-oldasok-angyaltechnikaval.php

A hónap fontosabb eseménynapjai:

Szeptember 9.  egy igen misztikus dátum – ami ezen a napon véget ér, az örökre végetért. Ami ezen a napon beteljesedik, az fokozatosan kiteljesedik. Figyelj oda az álmaidra – nagy üzenetet hordozhatnak számodra. Egy új spirituális tudatosság kezdődik el benned – életmódváltás jelöl, és haladást, ha ráhangolódsz erre.

Telehold szeptember 14-én 6 óra 33 perckor a vizes Halak jegyében üdvözöl. A telehold feszültségeket hoz, ilyenkor több a baleset, a bűntény, a születés, és lehet hogy rosszabbul is alszunk éjszaka. Műtéteket lehetőleg ne időzítsünk Telehold közeli időpontra, mert veszélyeket hozhat. Most a nagy lelki megbeszéléseknek jó ideje lesz. Remek időpont szerelmi varázslatok kiteljesítéséhez, vagy fogyókúra elkezdéséhez is.

A VénuszMérlegbe lép szeptember 14-én. Elengedésnek is jó ideje lehet, de életed párjára is rátalálhatsz ezen időszak alatt. A kapcsolati energiák segítenek a párkeresésben és könnyebb lesz ismerkedni, és kapcsolatot felépíteni is – a meglevőket pedig mélyíteni.
A Merkúr ugyanezen a napon a Mérlegbe lép. Megértőbbek és empatikusabban leszünk ebben az időben. Fontos, hogy kapcsolataidban, kapcsolódásaidban az őszinte beszélgetéseknek adj helyet.

Szeptember 21-én a Merkúr és a Neptunusz teremtő fényszögében spirituális tisztulásban lehetünk. Használjátok ki ezt az időszakot – energetikai szempontból is.

Az Őszi nap-éjegyenlőség szeptember 23-án lesz 9 óra 35 perckor. A napfordulók idején különleges energiák dolgoznak. Lencsemágiát szokás csinálni a bőség jegyében. Most érdemes  szerelmi jóslást is csinálni.  Szeretettel várlak egy konzultációs ülésre, ha szerelmi kapcsolatot szeretnél bevonzani az életedbe, vagy akár a meglévőt szeretnéd harmonizálni, és megerősíteni. http://asajah.hu/ezovilag/parkapcsolat-tisztitas-oldas-harmonizalas-ha-pedig-nincs-akkor-bevonzas.php

Újhold 2019. szeptember 28. 20 óra 27 perckor a levegős Mérleg jegyében köszönt be ránk. Az Újhold mindig új lehetőségeket hoz magával, ilyenkor fogjunk új dolgokba. A költözéshez is jó energiát kapunk, praktikus ekkorra időzíteni. Írjunk vágylistát, ami tartalmazza mindazt, amit el akarunk érni és érezhetjük Holdanyánk segítő energiáit ügyeink alakulásában. Alkalmas tisztítókúra, böjt kezdésére is. kapcsolatokban is jó minőséget hozhat. E napon elkezdhetsz rituálét például egészségért, megerősödésért, döntésképességed javulásáért is.


Ahol fény van erre közeledj, ahol építhetsz, arra menj, ahol világosság van azt szeresd.  Hangolódj az energiákra, mert így minden lépésedben és döntésedben termékeny, és kreatív lehetsz az elkövetkezendő hetekben. Különösen szeptember 19. minősül igen intenzív napnak, ha babát szeretnétek gondoljatok erre.
Haniel arkangyal a kapcsolatok angyala ő kérhetjük  arra, hogy erősítse meg az instabil kapcsolatokat és hozzon áldást a házasságokra, valamint az érdekszövetségekben, kapcsolati szinten  a szeretet rezgését erősítse meg.

 Fénnyel és Szeretettel teli napokkal aranyozd be az életed! Szeretettel várom konzultációimra a spirituális úton járó, ezoterikus Hölgyeket!

Csodás hangolódást kívánok a misztikus energiákra, a mesés spirituális őszben!

Lélekölelésem

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások – személyre szóló spirituális terápiák
Angyalmágiák
Egyéni tarot elemzés – szerelmi jóslás
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php