Neked hol vannak elakadásaid – tervezel-e oldást, miben látod a megoldást?!

A Napfonat csakra az életerő, a vágyak és kívánságok székhelye.

A harmadik csakránk Mihály arkangyal támogatása alatt áll. A napfonat csakra ásvány kövei: Borostyán, Citrin, Jáspis, Tigrisszem.

Ha érzéseinket, vágyainkat és az élettapasztalatainkat helyesen dolgozzuk fel a harmadik csakra ellazul és megnyílik. Boldognak, feltöltődöttnek, kiegyensúlyozottnak, elégedettnek érezzük magunkat, megvan a kellő önbizalmunk és a helyes önértékelésünk.
Viszont ha diszharmonikusan működik, mindent az eszünkkel akarunk irányítani, belső és külső világunkat állandó befolyás alatt tarjuk, hatalmat akarunk. Elfojtott érzelmeink, az idők során a fel nem dolgozott bosszúságok ingerültség formájában törnek a felszínre, ezek csökkenthetik a harmadik csakra erejét és kiveszik az erőt a vágyainkból, cselekedeteinkből és a spontaneitásunkból.

A hármas csakra látja el energiával a májat, és a máj állapotától függ a látás, ezért a látást a köldökcsakra állapota is befolyásolja. A nők jobb szeme a Hold, a bal szeme a Nap. A jobb szem az apai, a bal szem az anyai oldal. Te melyikkel látsz tisztábban?!
A hármas csakrához tartozik az önbizalom, a stresszkezelés és a család. A családi kapcsolatokban lévő problémák hatással vannak az anyagi dolgainkra és a párkapcsolatunkra egyaránt. Érdemes hát kellő figyelmet fordítani erre a területre, hiszen innen indul ki az életünk. Az apai ág rendezésével az anyagi helyzetünk minősége is jelentősen javulni fog. Az anya a párkapcsolati dolgainkért felelős. Ezért érdemes rendezni magunkban az anyával kapcsolatos gondolatokat, érzéseket is, ha azt szeretnénk, hogy harmonikus kapcsolatban éljünk. Szembe kell néznünk ezekkel a területekkel, ha minőségi változást akarunk elérni az életünkben.
A pénz szeretet energia. A spirituális lét alapja a jól működő párkapcsolat. Ha így nézed a dolgokat, akkor tisztán látod a megoldásokat. Ahol elakadás van, ott nincs energia – a blokkok érzelmileg is oldhatók – energetikailag segíthetek benne. Tisztítom a megélt érzelmi blokkokat és előző életből a  karmikus burokkal áthozott negatív programokat.
Szeretettel várom tanácsadásaimra, terápiás konzultációimra a spirituális úton járó, ezoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás
Angyalmágiák
Oldások, blokkoldás
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php