Hamarosan indul a Szaturnusz, és elkezdődik az Élet!

Sorsbolygónk, a nagy tanítónk, a Karma ura szeptember 18-tól újra aktív!

„A világ tele van csodákkal. Fogadd el őket, és örülj nekik!
Ne hagyd, hogy bármi is megfosszon az élet szeretetétől!” – Pam Brown

Életed minden történése valójában egy-egy üzenet, megmutatja merre kell menned, hogy előre lépj. A múltad a komfortzónád – a biztonságos élőhelyed, de innen ki kell „merészkedned”, hogy lelki és spirituális fejlődést tapasztalj meg. A megszokás azonban nagy úr. A közeledő energiák pedig nagyon erősek – késztetést érzel, hogy változva változtass: légy merész! Az újtól való félelem élhet benned, amit mindenképp fel kell, hogy oldj. A félelem nem a Te részed, a félelem nem te vagy…el tudod engedni, ki tudod zárni, fel tudod oldani… A félelem a szeretet ellentétje. A tudatalattiddal teremtesz – álmodj, képzelj egy jobb lehetőséget, vizualizáld azt amire vágyaz… érezd meg mi lenne, ha megtörténne – és szoktasd magad a gondolathoz, hogy változtatni megérte.

A Szaturnusz a Vízöntőben és a Bakban domináns. A tarot a Világ tarot lapot rendeli hozzá. Meditálj rá, hol a helyed a világban. A kis szerencse lapja aktivitást jósol, pozitív változást.  A bolygó őrzője Cassiel arkangyal. Vedd fel vele a kapcsolatot, ha szükségét érzed. Álomban is üzen, de jelenlétével fizikai formában is segítségedre lehet. Kivonja energiateredből a türelmetlenség, a szorongás, a vereségérzet, az undor, az elszigeteltség, a bűntudat, az utálat, a düh, a megbánás, a magányosság energiáját. Erőt, bátorságot és aktivitást ad tiszta rezgésével. Kristálykövei az achát, a hegyikristály, a hematit és a jáspis. Az arkangyal segítségével bölcs döntéseket hozhatsz.

Szeresd és tiszteld, becsüld magad. Szeretettel sikerülhet minden!
A változást hozó napok hamarosan érkeznek felénk, egy szebb és jobb világot építhetünk fel magunk köré. Fordulj az égiekhez, hogy segítségedre legyenek a folyamatban, és a szerencse, siker, öröm energiájában nagyot léphess.
Önbizalom erősítéssel, félelemoldással, tarot elemzéssel szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Oldás, blokkoldás, félelemoldás, önbizalomerősítés
Angyalmágiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php