Uriel arkangyal

Megjósolja a jövődet és felhívja a veszélyre a figyelmedet!

Nevének jelentése: Isten fénye, lángja.
Aura színe: halványsárga.
Kristálya: borostyán – imagináláskor a bal kezedben tarthatod.
Virágai: nőszirom, lóhere, mákvirág.


Hívhatjuk Uriel arkangyalt, ha a magány, a félelem, a kétségbeesés van jelen az életünkben fényével szertefoszlatja a sötétséget.
Imájával megszólíthatod őt:  “Uriel arkangyal kérlek, oszlasd szét bennem és körülöttem, Isten Fényével a kétséget, a kishitűséget, és minden sötétséget, amely beárnyékolja szellemi lelki tisztánlátásomat és energetikai tereimet. Segít megmaradni az Isten bölcsességében, hogy mindig szilárd alapokon álljak, és mindig megleljem a kiutat a nehézségekből. Isten szent tűzével égesd el, a gonosz emberek minden irigységét, pletykáját és rosszindulatát. Óvj meg engem mindenkor a veszedelemtől, minden látható és láthatatlan gonosztól és sújts le rá, égesd el elektromos szent tüzeddel, hogy soha többé ne árthasson se nekem, se senki másnak.
Köszönöm, hogy meghallgattad hívásomat, a segítségemre siettél és megvalósítod kérésemet. Az Atyának, a Fiúnak és Szentlélek, Istennek nevében. – Ámen.”

Az arkangyal nevének jelentése a tűzzel áll kapcsolatban, ami megvilágítja a dolgokat. Ennek köszönhetően előrejelzéseket adhat életeseményeiddel kapcsolatban, elárulhatja mi vár rád és mire kellene felkészülnöd. Így akár felhívhatja a figyelmedet a különböző veszélyekre és megóvhat azoktól. Kérj tőle útmutatást, ha bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban. Segíthet akár álmodban felfedni a jövőt. Imagináld bátran, szeretettel lesz a segítségedre.
Ha többet szeretnél megtudni az angyalokról angyal tanfolyammal, őrangyal behangolással, angyal jóslással is várlak szeretettel. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-5/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu