Kazanlár-tarot

Évek óta szeretettel forgatom, kérdezem és faggatom a csodás mágikus-misztikus  Kazanlár-tarot kártyámat.


A lerakások során néha megjelenik egy lap a tarot konzultációk alatt:  ez a lap pedig a Halál lapja. A halál az újrakezdést szimbolizálja a tarotban. Nem a halált! Az üzenete mindig az: Kezdj újba, kezdj újra! Változást jelez, mutat, tanácsol. A halált két másik lap mutatja… szorosan egymás mellé lerakva…és annyi pont.
Amikor egy másik üzenet érkezik, miszerint: egy problémában csakis egy elhunyt rokonod tud segíteni máris megoldódik a helyzeted. Ilyenkor ajánlom fel a közvetítést Neked!
Ha kérdezed, hogy lesz-e gyermeked…s azt láttatják velem az égiek, hogy igen…a kicsiny lelkét látom…s ha karmikus adósság van vele, akkor pedig azt közli az Univerzum…
S ha nem jöttél egyedül hozzám, egy rád csatlakozott szellem kísér, látványosan rögzül az aurádhoz, szinte könyörögve, hogy segíts elmenni a Fény Hazába, s kívánsága szent – máris oldjuk a helyzetet.
A sorsutadba “nézve” azokat a helyzeteket mutatják ami a válaszutat szimbolizálja életedben.
Ha pedig csúnya elementálok (rontás,átok,rossz kívánság) vesznek körül, egy nagy tisztítással máris újra áldásos állapotba kerülhetsz.
A csakra gondok is megszűnnek, egy fényes aurával, megerősödött asztrális-mentális-lelki friss energiákkal máris teremteni tudhatod megint minden gondolatod, itt ez evilági térben, manifesztálva, imaginálva minden lehetséges terved…s tudod, ami a Tiéd azt meg is kaphatod!
Gyere, ha kérdésed lenne az Univerzumhoz – e csodás lapok megmutatják az üzenetet neked – továbbra is szeretettel várom tanácsadásaimra  az ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium,
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim beavatás)
energiagyógyász – angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu