2023 a Mars éve lesz!

A Mars a tetterő, a cselekvés és a lendület bolygója

Bátrabbak, elszántabbak lehetünk a szenvedélyes energiákban. Az alacsony rezgés- és tudatszinten  lévők  türelmetlenné, agresszívvá válhatnak, a magas rezgésszinten élők nagy pozitív lendületet kapnak ahhoz, hogy kibontakoztathassák képességeiket. Testi szinten az epe, az izomzat, a vér, a fej tartozik hozzá. A Mars ereje a legerősebb a keddi napokon. Igen csak lendületes, és dinamikus évnek nézhetünk elébe. Ha tudatos vagy sokra haladhatsz.
A bolygó éve március 21-én kezdődik és a következő év március 20-ig tart, melyek mozgásának hatása a születési jegyben nagy jelentőséggel bír az ember karakterére és sorsára. Ezt a teljes asztrológiai képletedből tudhatjuk meg.
Vizsgáld meg, hogy a megelőző kilenc, illetve tizennyolc éved mit hozott számodra  –  most is hasonló dolgokat tartogat a jövőd.

Az év tízmilliószoros napjai:
2023. március 7.
2023. június 4.
2023. július 21.
2023. november 4.

Tudd, hogy az érkező próbatételek, kihívások nem akadályok, hanem csupán megerősítenek az áldásos utadon. Összpontosíts a céljaidra, és győzd le a negatív gondolataidat. Rajtad múlik, hogy Mars erejét helyes irányba vezesd.
A Mars őrzője Kamaél arkangyal. Hatalmas védelmező és tanító is egyben. Kamaél segít, hogy elég erőt és bátorságot találjunk az akadályok és az ellenségek leküzdéséhez. Ásványköve a Fluorit – imagináció közben érdemes a kristályt a bal kezedben tartanod, segít a vele való kapcsolódásban.

Ha kíváncsi vagy hogyan alakulhat a jövő éved,  mire érdemes figyelned a személyes éved tükrében, egy órás Sorselemző, jövőbetekintő tarot-elemzésre várlak szeretettel.
Megtudhatod  mi vár rád a szerelemben, a munkában,   az egészségedben. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, auraolvasást, számmisztikát, asztrológiát és a misztikus-mágikus Kazanlár tarot lapjait, valamint kérünk számodra angyali sorsikus üzeneket is. Jelentkezz be hozzám, egyeztess velem.
Minden ülés grátisz ajándéka: csakra-aura-meridián-nadi hangolás, rezgésszint emelés, egy éves energetikai védelem.
Vállalok kamerás messengeres – videóhívásos! – foglalkozást is. Érdeklődj a részletekről nálam.
Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu