A Te életed a Te utad!

Veled is megesett már, hogy mélyen a hullámvölgy völgyének alján érezted magad. Talán most is benne vagy, vagy épp jössz ki belőle…nagyon nehéz. Erősnek lenni és menni tovább. Mert ugye tudod, hogy van tovább?
Mindig van tovább, mert nem véletlenül hullámvölgy…ott a hullám, a magaslatok, a csodás dolgok, csak most épp ezt kell megélned, hogy megfelelően tudd értékelni majd a jót. Lehet, hogy most úgy érzed minden szétesik körülötted és képtelen vagy ennyi mindent a helyére rakni, de tudd, hogy képes vagy rá. Hogyne lennél rá képes, hiszen minden erőd megvan hozzá. Sőt, tudom, hogy ezt most még nehezebb elhinni, de tudd azt is, hogy nem véletlenül alakulnak úgy a dolgok az életedben ahogy épp történnek.
Lehet az ami most úgy érzed szétomlik az nem a te utad, nem a te feladatod, nem az a munkahely ahol dolgod van, nem az a kapcsolat amelyben kiteljesedhetsz. Nehéz elhinni, de így van ez jól…és végül minden a helyére kerül és arra is képes leszel, hogy köszönetet mondj mindazokért a nehézségekért amik értek az életben… – L. D.


Szeretettel várom stúdiómba azokat az ezoterikus Hölgyeket tanácsadásaimra, foglalkozásaimra, spirituális terápiákra, akik elakadtak életútjukban.
A programban használok ingát, pálcát, tarot lapokat. Használjuk a számmisztikát és az asztrológiát is.
Része az auraolvasás, és az energetikai tisztítás is – csakra-aura-meridián harmonizálás.
Kérhetünk angyal segítséget és  használhatunk angyal mágiát is. Jelentkezhetsz a programra kamerás messengeren, ill. skypeon is.

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu