Sorstisztulásban

H   E   T   I      T   A   R   O   T !
február 7-től február 13-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:
Tisztulásra, tisztításra – tértisztításra remek lesz a hét energetikája. Ügyeljetek  a táplálkozásra   a tisztulás havában – kerüljétek a nehéz ételek fogyasztását, az egészséges étrend  mellett döntsetek. Lúgosítás mindig jót tehet, a sport és a mozgás is jó ötlet!

A Válaszutak VI.
Kapcsolat tisztításra kitűnő energiák járnak – a Mars-Vénusz-Uránusz együttállásban. Bölcs döntéseket hozhatsz, ha mélyen elgondolkozhatsz. A jelenlevő jupiteri energiák a kreativitásodat is emelhetik – szerencsés időben, tartós, szép dolgokat alkothatsz.A Bak-Plútó segít, hogy kövesd a sorsfeladatodat, és rátalálj az igazi utadra.
Szerelmi jóslással, kapcsolati tanácsadással, párkapcsolat tisztítással várom a Hölgyeket újfent, szeretettel!
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a növényápolás, lakásrendezés. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyaszthattok pld. gombás ételeket, elegendő folyadékot, és sok-sok gyümölcsöt. Masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára, hajfestésre remek időben leszel a hét elejében. A fogorvosi vizitet inkább halaszd el, mert kedvezőtlen lehet. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek! (A Hold a Bika jegyében jár, február 9-én, szerdán lép át az Ikrek levegős jegyébe.)

A Halál XIII.
Álomüzenetekkel segítenek bennünket ismét az égiek – a Merkúr-Plútó együttállásban – az álomnaplód kéznél legyen. Családi, üzleti elakadt ügyeinkhez kapunk most jó megoldásokat, helyes útmutatókat. A párkapcsolatok megerősítésére és a közös tervezgetésre alkalmas ezen időszak. Érdemes esti meditációdban a szellemi vezetőidhez fordulnod – a láthatatlan Segítőkész Szent Szellemvilág a belső Arany angyalodon keresztül üzen. Felsőbbrendű Én gyógyító angyalos meditációval is kereshettek.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet az olvasás, az eszmecsere-társalgás. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Készíthetsz sajttálat az estebédhez – egy finom ízletes gyógyteával igen finom fogás lehet. A fodrászodat bátran felkeresheted: hajmosásra és festésre is kitűnő időben lehetsz, sőt a kozmetikusodat és a masszőrödet is meglátogathatod – szépítkezéshez legjobb alkalom. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek – tegyetek is érte! (A Hold az Ikrek jegyében jár, február 12-én, szombaton lép át a Rák víz jegyébe.)

A Császár IV.
Karmatisztításra jó lehetőséget ad a hétvége energetikája. Jóvátételre, megbocsátásra kellemes időben vagy – tedd rendben sors-dolgaidat. Hatalmas égi támogatást kaphatsz, ha a boldogságodat építgeted  – a Mars-Vénusz összefog veled, bátrabban harcolhatsz a  céljaidért.  Pihenésre, feltöltődésre is adj időt magadnak – az én idődben akár meditációban is elmerülhetsz. Előző életbeli küldetés,  mostani leszületési életfeladat, sorselemzéssel, auraolvasással is segíthetek.
A hétvége víz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a bármilyen vízzel kapcsolatos program.
 em ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet .A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A tepsis burgonya akár zöldséges kivitelben is remek fogás lehet. Hajvágásra a hétvége energetikája nem ajánlatos, de kozmetikára, bőrápolásra remek idő ígérkezik – egy jó masszázs mindig segít a regenerálódásban. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek jó lehetőségei érkezhetnek – vegyétek észre! (A Hold a Rák jegyében jár, február 14-án, hétfőn lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)


A hétvégében jelenlevő Rák-Hold szemben áll majd a Bak-Vénusszal. Ez az energia áradat az érzelmekre lesz nagy hatással. Chamuel arkangyalt hívhatod, ha érzelmi blokk elakadásod lenne. Szívcsakra tisztítással segíthetek, ha a lélekharmóniád nem állna helyre – energetikai harmonizálással kereshetsz.

Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba.
Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.
A vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre való tekintettel, a budapestieknek számára is.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Gyászfeldolgozás – angyalterápiák – Fény hazába emelés
Tanfolyamok, konzultációk, foglalkozások, terápiák
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu