A természet erejével töltekezzetek!

H   E   T   I      T   A   R   O   T!
Március 14-től március 20-ig.

Teliholdas hetünk lesz!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:
Március 20-án lezárul a Szaturnusz éve, és elkezdődik a Jupiteré, amely  kedvező, szerencsés, sorsikus változásokat ígér. Hozd magad harmóniába – merj önmagad lenni – keresd azt, ami erőt ad, ami emel,  vedd körül magad színekkel, a természet erejével –  és ragyogtasd a fényedet!

A Nap XIX.
Érzelmi ügyekben tehetsz rendet. Az Oroszlán holdban békülni-megbocsátani most jobban lehet. a mély lelki beszélgetéseknek is jó ideje lesz. A hétfő termékenységi nap lesz – ha gyermeket szeretnétek, érdemes ráhangolódni a babaprojektre. Töltsetek minél több időt szeretteitekkel – erősítheted meglévő kapcsolataitokban a szeretetszálakat. Szívcsakra tisztítással-behangolással szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A kirándulás, közös családi-baráti program remek időtöltés lehet. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Készíthetsz ízletes, csípős gombapörit, ha kedvelitek – de a gombaleves is remek választás lehet. Bátran szépítkezhetsz: hajmosásra, vágásra, kozmetikára, bőrápolásra, masszázsra remek időben vagy. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold az Oroszlán jegyében jár, március 16-án, szerdán lép át a Szűz föld jegyébe.)


A Halál XIII.
Tisztázatlan, rendezetlen dolgainkat tehetjük rendbe – a Szűz Hold segítő rezgéseiben. A jelenlevő Merkúr-Uránusz energiák kreatív gondolkodásra is ösztönöznek, a félreértések tisztázásának, a baráti beszélgetéseknek is jó ideje lesz. Csütörtökön a bőségmeditációnak kedvező helye lesz a Föld-Plútó rezgésekben – teremts bátran. Csakra-aura harmonizálással, stressz elengedéssel és önbizalom erősítéssel is segíthetek, ha felkeresel.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Szuper időtöltést lehet a barkácsolás és hasznos a tavaszi nagytakarítás. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. A borsófőzeléket pld. tükörtojással – finom vacsoraötlet. A kozmetikusodat, és a masszőrödet is felkeresheted: hajvágásnak is kedveznek az energiák. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – tegyetek is  érte! (A Hold a Szűz jegyében jár, március 18-án, pénteken lép át a Mérleg levegős jegyébe.)


A Mágus I.
Március 18-én a Szűz Teliholdat üdvözölhetjük!
http://asajah.hu/csodanapban-2/
A Nap-Plútó-Mars-Vénusz energiák a megújulásnak is kedveznek – alkotásra, kreativkodásra, egyensúlyteremtésre kedvező időtér energetikája. A ‘lencsemágia’ misztikus varázslatát vasárnaptól kezdheted. Méregtelenítésnek jó ideje van – nyirokháztartás energetikai méregtelenítéssel is szeretettel várom a Hölgyeket.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
A kirándulás remek ötlet lehet a hétvégében – a természetben való séta, túra szuper földközkötő, rezgésszintemelő. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Készíthetsz sajttálat – egy finom teával isteni estebéd lehet. Fogyó- és tisztítókúra elkezdésére remek az időtér energetikája – bőrápolásra és masszázsra, hajmosásra fogorvosi vizitnek is jó ideje lehet – ez utóbbit a pénteken napon inkább halaszd. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek! (A Hold a Mérleg jegyében jár, március 20-án, vasárnap lép át a Skorpió vizes jegyébe.)

A héten jelenlevő plútói energia minősége kedvez a gyökeres megújításnak, megújulásnak, életmód változtatásnak. Ha mágiáznál az év arkangyalát, Zadkielt is meginvitálhatod a varázslathoz.
Csatlakozzatok a nyiladozó természethez, földközkötésre remek alkalom – erősítsétek a gyökér csakrát. A gyökércsakra meghatározza azt az energiát, ami az élethez rendelkezésedre áll.
Legyetek minél többször, többet  a nap, a hold, a levegő, a víz,  a fák közelében  – Gaia erejével töltekezzetek.

Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba.
Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.
A vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre való tekintettel, a budapestieknek számára is.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Gyászfeldolgozás – angyalterápiák – Fény hazába emelés
Tanfolyamok, konzultációk, foglalkozások, terápiák
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu