Merkúr retrográdban

A Merkúr a kommunikáció és kapcsolódás bolygója tolatásba kezd!

December 30-tól hátráló-tolató mozgásba vált a Merkúr – egészen 2023. január 18-ig. Elakadások lehetnek a az információk, kommunikáció, üzenetek, tájékoztatás, közlekedés, kereskedelem terén végig a retrográd időszak alatt.  A retrográd Merkúr megvilágítja mi az, amin még javítani kell, mi az a fontos lecke, tanulság, eredmény, amire még újra rá kell fókuszálnunk, hogy végül ténylegesen pontot tehessünk a végére. A retrográd időszak mindig az újraértékelés ideje – extra időt kapunk az átgondolásra.

Ezen időszak szétszórttá és lassúbbá válhatunk – gyakran félreérthetjük egymást, és a közlekedésben is jobban kell majd figyelnünk. Amennyiben elégedetlenek vagytok munkahelyetekkel ne most akarjatok változtatni. A retrográd Merkúr időszaka nem túl kedvező szerződések kötésére. A döntések is hátráltatva vannak, ahogy ügyeink intézésében is lassúságot tapasztalhatunk. Lehetnek gondok pl. a telefonnal, internettel, műszaki cikkeink is meghibásodhatnak.
Haragnak, méregnek, vitának, türelmetlenségnek nincs helye – most inkább csendesedj le és figyelj egy kicsit befelé.
A tolató mozgás alatt az ismétléseknek, a visszatéréseknek kedveznek  az energiák. Mondhatni egy második esélyt tartogat ez az állás – fontos, hogy légy tudatos, megfontolt sorslépéseidben.
A Merkúr őrzője Rafael arkangyal. Ő felelős a nyelvérzékért, az intelligenciáért, az írásért, a kommunikációért, az utazásért és a sebességért. Ő segít nekünk, hogy megbirkózzunk az életünkben beálló hirtelen változásokkal. Imagináld, vedd fel vele a kapcsolatot, magas rezgésfényével sokat segíthet.

Kapcsolat gyógyításra, tisztításra a Merkúr-Vénuszban jó alkalom van. Félre értések, elértések megbeszélésére jó időben vagy. Csakra-aura-meridián-nadi hangolásra, rezgésszint emelésre, angyalozásra, oldásra, blokkoldásra, spirituális tanácsadásra várlak szeretettel.  Szeretettel, léleköleléssel:

 

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta

önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: