A BOLDOGSÁG KÉK MADARA!

TALÁLJON RÁD A SZERELEM! – HASZNÁLD A NŐI CSÁBERŐDET!

A „Kék madár” az emberben rejlő boldogságvágyat jelképezi. A Kék Madarat nem kell távoli országokban keresni, hiszen mindig velünk van, ha szeretjük egymást, és örülünk az élet legkisebb ajándékainak is. De mindig elrepül, ha bántjuk egymást, ha irigykedve figyeljük mások örömét.

SZERELMI JÓSLÁS!

Mert nevünkben a sorsunk… Választott társad neve elárulja sorsát – amit a tarot lapok is visszatükröznek. Születési képlete nemcsak a napjegyét mutatja meg, hanem a reá jellemző bolygók életbeli cselekvő hatását is.
Megtudatod mire hogyan fog reagálni, hogyan látja az élet dolgait, van-e olyan elhunyt rokon, aki szellem szinten támogatja a kapcsolatot…stb.
Az is láthatóvá válik, hogy egyezik-e a természetetek, és hogy miről fog szólnia kapcsolat, ha mélyíted a vele való viszonyt.
Együtt maradtok-e, vagy válás a vége, veszekedős, vagy megértős, romantikus, vagy csak baráti lehet a kapcsolat hosszútávon, fel lehet-e emelni esetleg szeretet minőségre, vagy jobb elengedni és mást bevonzani…
Születhet-e gyermeked tőled – és sok ezer más kérdésre választ adhat a konzultáció.

A szerelmi jóslás: tarot – számmisztika, névelemzés-sorselemzés-személyes évek – spirituális életfeladat – előző, és mostani karmikus küldetés.  Arkangyali áldás – od, és éterikus szál harmonizálás – blokkoldások. Valamint  Szerelem megerősítése már meglévő kapcsolatnál. Szerelemkötés oldása, és fekete mágia törlése is lehet a program része. Az energetikai szint emeléssel helyreállítódnak a női energiáid és a  kisugárzásod is fényesedik majd – vonzerőd teljében lehetsz.

 

Lehet, hogy  a Boldogság Kék Madara itt van már a közeledben!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim beavatás)
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász – angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skype: asajah1
Messengeren is elérhető vagyok.

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-elemzés, Szerelmi tarot.
Energetikai szint emelés.

Szerelmi Angyalmágia – írásos szerződés, fogadalomtétellel, őrangyali inkorponálással – gyertyaszertartás nyitott térben, arkangyali jelenléttel.

https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php