Újhold után vagyunk.

HETI TAROT

Igaz ugyan, hogy még sok bolygó van retrográdban, de azért szűnnek a feszítő energiák is. A Merkúr újra elindul – a kommunikációnak kedvező időszak érkezik meg a héten vele. Energetikájával elhozza az éleselméjűség, alkalmazkodó képességet, a tudásszomjat, mozgékonyságot is. Ez a mentális energia igazi diplomata. Megindulhat az ingatlanpiac, a vásárlás, és a jogi, hivatalos ügyek is – szerződéskötésben is gondolkodhatsz.
Dr. Doren Virtue csodás Angyalokkal gyógyító jóskártyájából a hétre a Természet lapot emeltem. Azt üzeni, hogy minél többet törődj magaddal. A természet angyalok arra sarkallnak, hogy vedd fel a kapcsolatot velük, fogadd el erejük, kommunikálj velük.

A hét eleje.
A Mértékletesség. XIV.
Felszabadító erők érkeznek – valami megszűnik, ami gátolt, gúzsba kötött. Félreértések tisztázódhatnak, nézeteltérések rendeződhetnek. Megkönnyebbülsz, jobban leszel, szabadabban lélegzel. Van aki kapcsolatot zár le, van aki egy élethelyzetet. Jön az új, az újabb, a még jobb, ha lehet. Kedvező energiák vannak – bátran próbálkozhatsz. (Hátráló Marsban áramolj.)

A hét közepe.
A Hold. XVIII.
Ez a lap azt üzeni oly sokaknak, hogy hallgass a belső megérzéseidre, intuitív energiádat használd, az eredendő női erődet. Ha a helyzeted kissé zavaros, nem látsz tisztán, de érzed tudod, hogy jó felé visz az utad maradj rajta, tarts ki. Hamarosan kisüt a nap, és vége lesz a bizonytalanságnak, kitisztul minden! Legyen hited, vállald magad, győzd le a félelmeidet. Fordul a kocka, és rendeződnek a dolgok – légy bizakodó akarattal! (Merkúr Oroszlánban, Vénusz Mérlegben.)

A hét vége.
A Torony. XVI.
Gyors változásokkal jön valami, sokaknak kedvezőbb élethelyzetet ígér. Ne riadj meg a szokatlantól, empátiával közelíts. Mindig a konfliktust kerülő beszélgetésekre törekedj, senki ellen ne légy haraggal. A béke legyen a te tereped! A harcoskodó-arcoskodó embereket messze kerüld el. Védd magad szellemszinten. A tisztánlátó gyors cselekvés a legnagyobb erőd lesz! (A Merkúr elindul.)

Törődj többet kapcsolataiddal. Hogy a nyári hónap szabadsága kiteljesedjen kapcsolódj a csodás természethez – nyáron a vízparton a legjobb lehet.  Ha elakadnál sorsdolgaiban, vagy lemerülnél egy bizonytalan helyzetben csakra-aura harmonizáló tisztításokkal, energiaszint emeléssel és tarot elemzéssel várlak, de angyali segítséget is kérhetünk.

„Ugorj ki! – ugorj ki személyiséged Bábel tornyából! Szüntesd meg személyiséged önös zárlatát! Elnyered vele a mindenségtudatod, vagyis a 16-os redukciója után 7-est kapsz. Tehát győzelmet aratsz.” – Szepes Mária

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A tarot lapok valójában élni tanító üzenetek. A magasabb világ rajtuk keresztül üzen Neked. A kártyák segítségével megérthetjük önmagunkat, vagy azokat, akikkel kapcsolatban állunk. Légy hálás mindenért, és arra kérlek, hogy szeresd magad!

A lapokat a Kazanlár-féle tarot csomagból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot.

A fenti egy általános jóslás – egyéni tarot elemzés személyes konzultációban kérhető.
Kapcsolat: 20 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim még a jósláson kívül, amiben segíteni tudok Neked:

https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php