A boldogság létállapot

Amilyen a gondolatod, olyan az életed!

Tudatosan minden nap tehetünk valamit azért, hogy boldogok legyünk. A boldogság egy olyan magas rezgésszintet adhat  az én-szeretet állapotával,  amiben a jóllétet vonzod. Elkerülnek a gondok, és a betegségek sem találhatnak rád.


A boldogtalanság – valójában egy alacsony rezgésű hiánytér  – amiben a betegségek megjelennek, az elakadások jelen vannak, a blokkok elkerülhetetlenek. Aki hosszú távon ebben él annak csúnya elakadásokat jelöl.
A boldogság már a pozitív tér, sőt: teremtő bőségtér. Aki ezen a szinten rezeg a gondolataival is tud teremteni. Létrehoz egy áldásos teret – manifesztációra érett szinten rezeg.
https://asajah.hu/a-boldogsag-letallapot-2/?fbclid=IwAR3xBRaGVsh0DUqcFl9V7FSz2ck0uFsFeemZTb9Kycy9AtPSmbLe_8g2YNI

Szeretettel születtünk, a szeretet az alaprezgésünk. A boldogtalanság – csalódás, félelem, bánat, fásultság, kétségbeesés, bűntudat, szemrehányás, szégyen, szorongás, összegyűlt harag, agresszió, vágyakozás, stb… ez mind-mind ördögi energia. Aki ebben él az a démonok fogja. Fekete entitánsokat gyűjt, vonz vele maga köré, akik ebből az energiából táplálkoznak.
https://asajah.hu/22883-2/?fbclid=IwAR0fhEuFj8JowXNFGSkom2eNRVGV6Rt__zsJU_-pOSq85svwGXR0CFNkex

Egyetlenegy pozitív gondolat megváltoztathatja a sorsodat: tanítsd meg magad örülni. Lépj ki a hiánytérből.
A boldogságot nem lehet venni, és nem is mástól kell várni  – elő kell idézni.  A singliknek üzenem, hogy aki egyedül is boldog tud lenni, az hamar párra talál majd.
Tudatosan tégy valami azért, hogy a lélek szeressen benned lenni. Ha 21-szer „megerőszakolod magad”: olyat teszel, ami boldoggá tesz, azaz: örömre hangolod magad –  szokásoddá válik ez a csodás boldogság létérzés!

https://asajah.hu/ajandekozd-meg-magad-oromhormonokkal/?fbclid=IwAR2m6VtBi4sAbVPmnHFHLt2GwlVSZnPspkIe5LLna4qG7_v8RA8xjNqcoAM


Ha egyedül nem megy, rezgésszint emeléssel, pozitív térbe kerüléssel energetikai gyógyászként tudok segíteni. Négy alkalmas kezeléssel – tudatos életre nevel! – jelentkezz be hozzám, egyeztess velem.  Várom angyalos stúdiómba az ezoterikus Hölgyeket. Mindenki megérdemli a boldogságot! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu