Hangolódj a harmóniára

H e t i     t a r o t
augusztus 14-től augusztus 20-ig

Újholdas hetünk lesz!

A Nap-Vénusz energiái a harmonizálásra inspirálnak bennünket. Helyezd át a fókuszt azokra a dolgokra, amelyek boldoggá tesznek. Kreatív időszakot élhetünk meg – remek az időtér energetikája a békülésnek, és a megbocsátásra is.
Emlékeztetőül néhány bolygóállás: a Jupiter a Bikában, a Halak a Szaturnuszban, a Nap, a Vénusz, a Merkúr az Oroszlánban, az Uránusz a Bikában, a Neptunusz és a Plútó retrográdban, tolató-hátráló mozgásban.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Mágus I.  –  Önmegvalósítás- akarat – kedvező törekvések, gondolati, akarati mágia. Érzelmi-kapcsolati dolgok rendezésére kiváló lesz a hét eleje. Minden kapcsolat tanítást hordoz, tanulási fejlődési lehetőséggel áldott.  A negatív gondolatok elengedésének jó ideje az újholdas nap. Szerdán az újholdat az Oroszlán tüzes jegyében köszönthetjük. Új dolgok elindítására remek az időpont. Jegyezd fel bevillanó ötleteidet – kreatív gondolatokkal áld az ég az uránuszi energiákban. Jól működhetnek e napon  a merkúri-marsikus rezgésekben a kommunikációra vonatkozó varázslatok. Elengedő, oldó, blokkolód terápiával várom a hölgyeket, keressetek meg, ha elakadásaitok lennének.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Remek program lehet a családi program, színházlátogatás. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket, és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Fogyasszatok minőségi ételeket, kerüljétek a tartósítószeres, mérgező termékeket! Tisztító- és fogyókúra elkezdésére remek időszakban vagy: nyirokháztartás energetikai méregtelenítésével is kereshetsz. Bőrápolásra, kozmetikára, hajmosásra a hétfő kedd kiváló lesz, hajvágásra a kedd, szerda kedvezőbb. Védőoltás beadása újhold napján nem ajánlatos – régi rossz szokásoktól megválni viszont a legjobb alkalom. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűeknek kedvező lehet a hét eleje – persze, csak ha nincsenek büntiben!  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, augusztus 17-én, csütörtökön lép át az Szűz jegyébe.)


A Halál XIII. – Korszakváltás, változás, átalakulás, szintlépés – elengedés, lezárás, továbblépés és új kezdet.
Az önkorlátozó hiedelmek elengedésére is remek lesz a hét közepének időtere – szabadítsd fel magad, és kezdj új életet. Új gondolatokkal, újrahangolt energiákkal, kreatív örömben.
Érzelmi mély kommunikációra is alkalmas az idő: a nagy beszélgetésekre van jó idő a Szűz holdban. Önelemző- önismereti foglalkozásokkal várom a Hölgyeket angyalos stúdiómba.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Hasznos időtöltés lehet mindenféle háztartási munka, és a kéz, láb köröm ápolás. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet, az emésztőszerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Igyatok eleget: kinek mi a kedvence – teát, limonádét, ásvány, vagy tiszta vizet. Regeneráló masszázsra, kozmetikára, hajvágásra kedvező lesz a hét közepe – bátran szépítkezhetsz.  A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a Szűz jegyében jár, augusztus 19-én, szombaton lép át a Mérleg levegő jegyébe.)


A Nap XIX. – Cselekvés, aktivitás, tevés – tisztánlátás, önirányitást.
Minden olyat ami lehúz, gátol, bebörtönöz engedj el – lépj túl azokon a dolgokon, amik fájdalmat okoznak a skorpiós hold is erre inspirál majd. Jövőtervezésre kapunk nagy adag motivációt a vasárnapi napon – ismerd fel hol a helyed, mi a helyes.  Éjjeli üzenet álmaink sokat sejtetnek – mutatják a legjobb lépéseket. Tarot-jövőbetekintő elemzéssel segíthetek – az opciók által világossá válik a jó döntés.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Remek időtöltés lehet a művészeti program, avagy a természetben járás. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Fogyasszatok idény gyümölcsöket – a rostban, és ásványi anyagban gazdag daraboktól gyümölcs salátát is készíthettek, akár desszertnek. A hétvége időtere előnyös hajmosásra, hajfestésre, kozmetikára, regeneráló, erősítő masszázsra. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyűeknek szerencsés lehet a hétvégének időtere – legyetek figyelmesek!  (A Hold a Mérleg jegyében jár, augusztus 22-én, kedden lép át a Skorpió víz jegyébe.)

Töltsetek minőségi időt szeretteitekkel – erősítsétek a szeretet kapcsolódásaitokat. Legyetek bölcs sorsépítők. Családi harmóniában, kapcsolati hangolásban Raquel és Chamuel arkangyalt hívjátok őrangyalotokon keresztól, angyalmágiában. Kapcsolódjatok az újhold erőteljes rezgésére – varázsolni, kristályköveket, tarot lapokat feltölteni megint lehet.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás,blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu