Oldások, blokkoldások – Lelki wellness.

Engedd el a terheidet, hogy szabadabban élhess!

Minden lelki sérülés, trauma valamilyen ki nem mondott, elfojtott érzelemből ered. Ezeket a blokkokat energetikai oldásokkal, vezetett meditációval, spirituális tisztító rezgésekkel fel lehet feloldani. Minden sérült kapcsolatot meg lehet gyógyítani. Néha az elengedés a blokkoldási lehetőség, máskor viszont a legjobb oldás az a megoldás, amikor tisztítunk.  A kapcsolatokat harmonizálva – a lelki oldás energiája elindul.

Angyali és energetikai oldásokra szeretettel várlak!

Az oldások célja a lelki boldogság és harmónia visszaállítása! A terápiás-oldás felszabadít, old és harmonizál egyben. Segít feldolgozni a negatív érzelmeket és kiemeli az érzelmi, és gondolati blokkot.
Ha haragban vagy valamiben, ha nincs a szívedben üres hely valakinek. Ha besokalltál egy kapcsolatban, és nem látod a kiutat. Ha megmerevedtek az érzéseid tisztáznád a gondolataid. A szívedbe zártál valakit, aki eltaszított. Ha nem tudsz egykönnyen megbocsátani, ha lelkileg belebonyolódtál egy olyan dologba, amiben nincs semmi keresnivalód. Lezárni, elengedni, feldolgozni segítek olyan helyzeteket, embereket, érzelmeket, amivel már nincs dolgod – amik csak blokkolnak téged.
A foglalkozást követően felszabadultabb leszel – gondolataid tisztábbak, ezért jobban át tudod látni a helyzetet. Hatalmas terhektől szabadulhatsz meg: Az oldás energiája elindul… Pár tisztítás után már oldottabb formában elkezdheted csodás új életedet, új terveid megvalósítását. Az érzelmi oldás – a lelki blokkokat oldja. Teret ad neked, hogy az új sorskörödben hatásosan, hitelesen önmagadat adhasd!
Keress bizalommal, ha hited van, akaratod is meglesz. Aktívan együtt munkálkodva meghozza a sikert. Áldásra hangolva: Fénnyel és szeretettel teli életet!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot.
Energetikai tisztítások:oldás, blokkoldás
Kapcsolat: 20 278 26 12

http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php