Megérzés – elemi ösztön.

Mindenkinek vannak megérzései. Nevezhetjük női megérzésnek, hatodik érzéknek, sugallatnak, bárminek, de vannak…mindenki ÉRZI, pontosan TUDJA mi a jó neki, ha egy kicsit odafigyel arra a bizonyos belső hangra, a megérzéseire.

“Ami igazán számít, az az intuíció.” – Albert Einstein


INTUÍCIÓ

Ha mindig másra hallgatsz, ha más véleménye a fontos, akkor sosem fogsz megtapasztalni új dolgokat. Az ő életüket fogod élni, ami nem a te életed és nem a te utad. Járj a saját utadon, azt nézd, hogy neked megfelel-e vagy nem. Figyelj a lépteidre, hallgass a megérzéseidre és tapasztalj. A saját utadat járván átéled a tapasztal szerzés örömét vagy bánatát. Olyan új tulajdonságokat fogsz felfedezni magadban, amelyekkel eddig még nem találkoztál. Többre vagy képes, mint hinnéd. Ha elakadsz, elbotlasz még mindig felállhatsz és mehetsz tovább. Sőt: fel is kell állnod és menni tovább. Ahogy egyre többször akadsz el, egyre éberebb leszel és jobban észre fogod venni a buktatókat. Ennek az lesz az eredménye, hogy ezután már ösztönösen ráérzel dolgokra, melyek azok, amelyek nem szolgálnak téged. Melyek azok, amelyeket el kell kerülnöd. Indulj el a saját utadon, valósítsd meg az álmaidat, az elképzeléseidet. Mindeközben figyelj, érezz és tapasztalj! Jól fogod érezni magad, meglátod!

 

A labradorit összehangolja a fizikai és az éteri testet, s nyilvánvalóvá teszi a spirituális célokat. Növeli a tudatot, és a spirituális energiákat földeli a fizikai testbe. Ez a kő erősíti a megérzést és az extraszensz képességeket, beleértve a “megfelelő időzítés” művészetét is; a tudattalanból üzeneteket hoz a felszínre, és megkönnyíti a megértésüket – használd.
Metatron Arkangyal segít formát adni az ötleteknek, hirtelen a semmiből gondolataink születnek, ezeket az ötleteket aztán tovább gondoljuk és megvalósítjuk. Tágítja a tudatunkat, felnyitja a szemünket és segít elfogadni a kudarcainkat is. Ez az angyal segítséget nyújt a lélektársak egymásra találásában is. Szeretetben imagináld.

A mostani hétvége kedvez a meditációs programoknak, a vizualizációs teremtésnek, agykontrollnak. A teremtő energiák elindulhatnak, aminek energiát adsz az növekedni kezd. Lelkedre hallgass, ha kitárod magad az égiek üzenetében megtalálod a fény felé vezetőt utat. A megújuló-váltáshoz kaphatsz erős energiát. (A hétfői nap már plejád energiákban rezeg… a Nap-Jupiter fényszög ragyogtatja be a szerencsés kezdeteket.)

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium (halott kommunikáció)
tarot mesterjós (tehuri-mekubalim bevatás)
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász – angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés- Párkapcsolat tisztítás,bevonzás.
Energetika tisztítások, oldás, blokkoldás.
Kapcsolat: 20 278 26 12


http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php