ŐRANGYAL BEHANGOLÁS – INKORPONÁCIÓ

Varázslatos örömteli élmény – misztikus megtapasztalás vár Rád. Ez a behangolás szeretetet, melegséget, mindent betöltő békét és jóllétet hoz számodra.

ŐRANGYALI BEHANGOLÁS- KAPCSOLATFELVÉTEL:
2024. június 8-án
délután 4 órai kezdéssel


„Mondom nektek: angyalaik az égben szüntelenül látják mennyei Atyám arcát.” (Mt 18)


Az angyali kommunikáció felébreszti a benned rejlő angyalt és segít abban, hogy magadba fogadd őrangyalod mennyei rezgését.  Amikor egyesülünk angyalunkkal  sokkal közvetlenebb lesz a kommunikáció. A fizikai rezgésednél többszörös energiát tudhatsz majd magadénak, és harmóniában ‘együttrezegve’ ezzel a csodálatos létezővel magasabb rezgésszinten pozitívabban láthatod, érezheted sorsdolgaidat. Másképpen reagálsz helyzetekre, emberek, és immár örömtelibb életet élhetsz meg. A más valóság, a csoda állapota a tiéd lesz. Őrangyalod, Arkangyalod  nincsenek veled, tisztelik a szabad akaratodat. Amikor védelemre, segítségre szorulunk akkor szoktunk őket hívni, lehívni, imaginálni.  Azonnal és örömmel jelentkeznek.


Az inkorponációnál  az angyali energia belép az energiarendszerünkbe és közvetlenül tudunk vele kommunikálni.
A tanfolyam alatt megtanulhatod ezt hogyan tegyed. Milyen szavakat használj, milyen helyzetben legyél, hogyan kérd és hívd a vezettetést és a védelmet. Segítő lények vesznek körül, akik életed minden területén oldanak és utat matatnak. Megismered őrangyalod nevét és arkangyalod erejét.

Őrangyalod, arkangyal bölcsességet hoz földi utunkhoz és bevilágítja életünk ösvényét. Melegsége felolvasztja és feloldja minden még meglévő ellenállásodat, hogy képes legyél a feltétlen, jótékony szeretet teljes megnyilvánulását befogadni szívedbe és csakráidba. Átalakítja az alacsonyabb szintű energiákat pozitív életigenlő energiává. Misztikus energiája, amely bepillantást enged a spirituális tudásba és felvértezi lelkedet a nehézségek és negativitások ellen, hogy isteni kommunikáción keresztül segítsen betölteni életed küldetését. E összekapcsol felsőbb éneddel, elhozza a bölcsesség, intuíció, érzékelés, öröm, boldogság arany fényét és lelked megvilágosodását segít, hogyhogy saját sorsunk mestereivé váljunk.  „Dicsőség Jézus Krisztusnak és áldott legyen Szűz Mária szeplőtelen szíve! ”
Az inkorponálás alatt megidézzük arkangyalodat is, hogy vele is kommunikálhass őrangyalod segítő regésében. Az angyal kommunikáció alatt a tiszta szellemlények, magas energiákkal támogatnak, tanácsot adnak, hangolnak, és beavatnak.
Mennyei találkozón vehetsz részt. Bármikor részese lehetsz ennek a csodás élménynek, ha újra hívod és keresed, fogadod  őket.

Szeretettel várlak, ha  szabad akarattal megszületett benned a szent döntés az angyali kommunikációra!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium (halott kommunikáció)

tarot mester-jós, (tehurmi-mekubalim,kabala beavatás)
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutatás – Sorselemzés
Behangolás- inkorponálás.
Kapcsolat: 0620 278 26 12