A CSALÁDI HARMÓNIÁN LESZ A HANGSÚLY!

HETI TAROT
Október 22-29-ig.

TELEHOLDAS HETÜNK LESZ.

Hét eleje:
A NAP XIX.
Lassan új utak felé kacsingatunk – a áttranszformálhatjuk kapcsolatainkat – a Hold a retrográd Uránuszhoz kapcsolódik. Szeretetigényünk és szabadságigényünk is felerősödik. Bízzunk jobban egymásban,a szeretetminőséget erősítsük. Mérlegeld a dolgokat pozitívan. Előbb adni kell, hogy kaphass is. A család a legfontosabb. A kiegyensúlyozott harmónián nap, mint nap dolgozni kell… a gyermek is azt figyeli amit a szülő tesz. Cselekedeteiddel tanítasz, építesz, de rombolhatsz is… Sorsformáló hatalmad van. (A Vénusz retrográdban, a Szaturnusz a Nyilasban.)


Hét közepe:
A VÁLASZUTAK VI.
Megoldatlan helyzetek, és feladatok bukkanhatnak ismét fel. Korrigálhatjuk tévedéseinket. Saját utunkra egyre jobban rátalálunk…Döntéshelyzetben lehetünk akár lelkileg, akár anyagilag. A szíved szerint hozz meg a döntést, bármi van.Ne légy gyáva, most nem bújhatsz el, idő van! A megérzéseidre hallhass! A nagy változás szerencsést hozhat! (Az Uránusz és a Jupiter is marsikus jegyben jár.)


Hét vége:
A TORONY XVI.
Írd át az önsorsrontó programjaidat,a tudatalatti félelmeidet. Dönts szabadon, korlátok nélkül. Múló kommunikációs nehézségek, anyagi korlátok érkezhetnek, de minden csak pillanatnyi állapot – ne stresszeld túl magad miattuk. A hétvége fontos beszélgetések ideje lesz, harmóniában tudunk együtt alkotni és teremteni. Új módon kezdhetünk anyagilag, érzelmileg építkezni.  (Skorpió a Jupiterben, az Uránusz retrográdban.)

Vonódj ki a konfliktushelyzetekből, építsd a harmóniát a családdal, szeretteiddel egyaránt. Keresd a nagylelkű megoldást. Haniel Arkangyal a családi harmóniában is segít. Dolgozz az önbizalom építésen – légy empatikus és elfogadó. Ha tanácsara van szükséged szeretettel várlak sorselemzésre, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok.
A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halott kommunikácó (Fényhazába küldés után!)
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php