Angyalok és démonok – szellemi entitánsok

A Vatikánban démoni hatások miatt új ördögűző papokat képeznek ki 2014 óta. Ferenc pápa figyelmeztetett: itt élnek köztünk azok, akik a sötét úrhoz tartoznak. Nem árt legalább annyira komolyan venni ezt, mint amennyire ők maguk teszik.
Sok fajta démon létezik. Nagyon kevés fedi fel valódi alakját a nyilvánosság előtt. A démonoknál akár lehet érezni a kellemetlen szagot is. A szellemileg vagy mentálisan gyenge embereket szállhatják meg leginkább – akik hajlamosak a depresszióra.


A démonok elleni harcot, illetve ennek tanítását a sámánok látták el az ókori Tibetben.
Befolyásolhatják a gondolataidat,érzéseidet, emberi kapcsolataidat,egészségedet ,az egész életedre kihatással lehetnek. A démonok ‘bukott angyalok csiskásai’ –  gonosz energiák.
Ha gyökér csakrát manipulálja az entitás, akkor a fizikai síkhoz való kötöttségünket – kapcsolatunkat variálja. Ide tartozik az anyagi világunk, mennyire fogadjuk el saját itteni létünk, mennyire álljuk meg a helyünk a saját fizikai síkunkon…
A nemi csakrához tartozik az önmagunk elfogadásának egy része, a libidónk, a melyik nemhez vonzódunk, a nemi betegségek és a teremtőképességünk jó részével együtt. Ezt is elferdíthetik. Ha a köldökcsakrát manipulálja, akkor befolyásolja az elfogadó képességünket, a dolgok emésztésének képességét, a durva energia, azaz ételek feldolgozó képességét, hogy azok a fizikai testünk számára feldolgozhatóvá váljanak.
Ha a szív csakrát manipulálja, akkor a szeretetünk megélését, kimutatását, elfogadását önmagunk és embertársunk szeretetét korlátozza, vagy alakítja kénye kedve szerint. Ide tartozik még a keringés, a vér keverése stb.
Ha a torok csakrát támadják, akkor csak olyan szavak hagyhatnák el, ami építi jellemünket, a szellemi és spirituális fejődésünket, segíti életutunkat és a boldogságunk megélését. Ha ezt manipulálja, akkor bizony ez nem fog összejönni.
A homlok csakrához tartozik a gondolkodásunk, a kreatívságunk, a tisztánlátásunk, a józanságunk, a döntéshozatali képességünk, a pozitív szemléleti képességünk és még sorolhatnám. Ha ez kerül manipulálás alá akkor bizony ezekben a részekben nem fogunk jeleskedni.
A korona csakrához tartozik a spirituális részünk. A megérzőképesség, a hatodik érzék, a kommunikáció a felsőbb énünkkel, az angyalokkal, a természettel, Istennel más szóval a mindenséggel. Ha ezt szennyezik, akkor ide téves információk fognak érkezni, és nem igazán jó fele fogunk tartani.

Démoni megszállás, befolyásolás ismertető jegyei:
Kifordulok önmagamból minden előjel nélkül.
Nem a saját életemet élem, bármibe fogok balul sül el.
Elkezd a környezetem, barátok, család elfordulni tőlem, pedig nem ártottam nekik.
Halálfélelem, rettegés amikor egyedül vagyok, vagy amikor lemegy a nap.
Éjszakánként rendszeresen felébredek rossz álom miatt, zajok miatt.
Hangokat hallok, amik nem pozitív gondolatokat ültetnek belém.
Gyűlöletérzet a szeretteim iránt, gyakran az édesanyám iránt, ami előrehaladott állapotban hangot is kap.
Mások hibáztatása, akár mondvacsinált dolgokért.
Nevetősből átfordulok sírósba, a szomorú kimarad.
Nagyon sok pszichoszomatikus betegségnek mondott állapot létrehozása, akár egy gondolatból, reakcióból eredendően.

Fura dolgok vannak…
Lakás-tértisztítás – beavatás-behangolás közben nemcsak szellemekkel, de gyakorta démonokkal is találkozni szoktam. Az ittrekedt szellemek két lábbal közlekednek, míg a visszatérő kísértetek már jelenésekké lesznek, a földtől kb. 10-20 cm-re lebegnek. A démonok átpulzálnak előtünnek, majd újra eltünnek – hangjukat hallatják, nevetnek, vagy ijesztőnek tünnek.
A démonok nagyon rosszak, a saját egyéni céljukon kívül (életenergiádból táplálkozni) átbillenteni, megnyerni a lelked feletti irányítást hatalmat a saját főnökük számára – a satanielnek.

A démoni megszállottság tünetei:
Démoni zaklatás áldozatává válik: Fura hangokat hall a környezetében, a tárgyak maguktól mozognak vagy lépnek működésbe, fura lényeket lát az illető.
Démoni befolyásolás alatt áll: Ilyenkor a démon gondolatokat ültet el a személyben. Teljesen kifordíthatja az ember személyiségét, szinte akármit elhitethet vele, megváltoztathatja a döntéseit és magát a gondolkodásmódját, olyanok fordulhatnak meg az ember eszében, amik azelőtt soha. (Egyébként ez a kettő a gyakoribb eset.)
Valaki alapvetően kommunikatív természet és egyik napról a másikra hallgataggá válik. Egyre kevesebbet mond magáról, majd szép lassan elzárkózik a világ elől. Vagyis a túlzott depresszió is lehet a jele, így éri el a démon, hogy az ember magába forduljon és roskadjon.
Megváltoznak az alvási szokások. Feltűnően többet vagy kevesebbet alszik. Rendszeresen rémálmai vannak.
Egyik napról a másikra fizikai betegség jelentkezik. Démonok is okozhatnak tartós, komoly szervi bajokat, akár skizofréniát, többszörös személyiség zavart is.
Eddig sose tette, majd egyre többet és egyre durvábban káromkodik.
Az illető hirtelen megijed a vallásos helyektől és tárgyaktól.
Kimagasló agresszivitás önmagával vagy másokkal szemben, esetleg mindkettő. Állatias megnyilvánulások.
A szexualitás iránti kapcsolatuk is megváltozhat. Egyáltalán nem igényli, vagy fokozottan és akár válogatás nélkül.
Egyre több erkölcstelen, tisztátlan dolgot cselekszik.
Függőség: bármilyen! Akár testi, lelki és szellemi. Maga a túlzottság, a mértéktelenség a probléma, ami egy mögöttes valamit kíván elfedni. Sőt, függőségbe akár a démon is üldözheti az embert, hogy lerombolja testileg és lelkileg, hiszen egy gyenge, akarat nélküli ember könnyen megszállható avagy felhasználható.
A démonok mindenütt megtalálhatók, tehát például a négy elemben, a természetben, erdőben, vízben, tűzben, bárhol. Mivel természetfeletti lényekről beszélünk, ezért mondani sem kell, hogy földöntúli képességekkel rendelkeznek.

Egyesek úgy tartják, vannak jó démonok is,mint pld.
Abrinael: A Hold 24. házának a démona. A párkapcsolatokra gyakorol pozitív hatást, támogatja a házastársi hűséget, termékenységet, állatok szaporodását, és szerencsét is ad. Kanedama: Ő a pénz démona. Sisera: Bárkiben vágyat és szerelmet ébreszt. Marnes: Tökéletes megismerést, érzékfeletti érzékelést, szellemi látás képességét adja. Eistibus: A jóslásban, jövendölésben, kártyavetésben, tenyérolvasásban és asztrológiában segít.

Én inkább a szent energiákban, az Angyalokban hiszek!
A legjobb, ha őket idézzük és kimaradunk a tisztátalan eredetű lények rezgéseitől!
Ajánlom szeretettel a Fehér mágiás verziót – mert ilyenkor sem a Holt tengeri sósvizes felmosás, sem a foghagyma nem segít! A speciális tértisztítás után megtisztulva a megszállottság alól a ház és a benne lakók is felszabadulnak a súlyos terhek alól. Fehér mágiás tértisztítással kapcsolatosan keress meg bátran – skypeon és messengeren is működik!

Áldásban, fénnyel és szeretettel:

Asajah 

spirituális tanácsadó – léleklétó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tanácsadás- Terápiák- Energetikai tisztítások- Tértisztítás.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12